Haberler

Ulaştırma Sektörü Çağ Atlayacak"

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Başbakan Binali Yıldırım liderliğindeki yeni hükümet döneminde ulaştırma sektörünün çağ atlayacağını belirtti.

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Başbakan Binali Yıldırım liderliğindeki yeni hükümet döneminde ulaştırma sektörünün çağ atlayacağını belirtti.

Nuhoğlu yaptığı yazılı açıklamada, yeni kabinenin Türkiye'yi daha ileriye taşıyacağına ve yeni ufuklar açacağına inandıklarını vurguladı.

Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın Başbakanlığında kurulan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 65. Hükümeti tebrik eden Nuhoğlu, "UND olarak yeni hükümetin Türkiye'ye, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Nuhoğlu, 2004 yılında Türkiye'nin ilk Taşıma Kanunu ve Yönetmeliğini Yıldırım'ın hazırladığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sayın Binali Yıldırım, ulaştırma alanındaki altyapı çalışmaları ile Türkiye'yi, ülkelerin ekonomik rekabet gücünün önemli bir göstergesi kabul edilen Dünya Bankası Küresel Lojistik Performans Endeksi'nde üst sıralara taşımıştır. 2023 yılı için bu endekste ilk 15 ülke arasına girme hedefinin gerçekleştirilmesi de yine kendilerine, Sayın Başbakanımıza nasip olacaktır. Siyasi hayatı boyunca dev projelere imza atan 'Ulaştırmacı' Başbakan Sayın Binali Yıldırım'ın liderliğindeki yeni hükümet döneminde, ulaştırma ve lojistik sektörümüzün çağ atlayacağına inanıyoruz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım AK Parti Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title