Haberler

Ulaşım Planları Hayata Geçiyor

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı Yahya Kaptan köprülü kavşağında incelemede bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım planı kapsamında kent trafiğini rahatlatacak projeleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar devam ediyor. Kavşaktaki çalışmaları inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, köprülü kavşağın Yenişehir, Yahya Kaptan ve Otoyol yönüne trafik akışında rahatlama sağlayacağını söyledi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Genel Sekreter Ersin Yazıcı'ya incelemeleri sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı da eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Sekreter Ersin Yazıcı, köprülü kavşağın yapımıyla birlikte D-100 ve D-130'dan gelen trafiğin transit olarak otoyol yönüne ilerleyeceğini ifade etti. Genel Sekreter Yazıcı, "Şu anda yan yollarda ve köprü ayakları çalışmaları devam ediyor. Bir yandan da kazı ve dolgu çalışmaları yapılıyor. Köprünün bitimiyle güneyden gelen özellikle ağır tonajlı araçlar İstanbul ve Ankara yönünde gitmek için otoyola daha rahat ulaşacak" dedi.

ULAŞIM RAHATLAYACAK

D-130'u kullanarak otoyola girmek isteyen başta ağır vasıtalı araçlar olmak üzere Yahya Kaptan, Yenişehir, Şirinevler, Tavşantepe ve Yeşilova'ya giden araçların yoğunlaştırdığı Yahya Kaptan Kavşağı köprülü kavşakla rahatlatılacak. Kavşakla D-605 köprü üzerinden transit hale gelirken Yahya Kaptan ve Yenişehir Mahallesi'ne yan yollar üzerinden köprü altını kullanarak geçişler olacak.

250 METRELİK KÖPRÜ

D-605 karayolu üzerinde yapılacak projede yer alacak köprü 250 metre uzunluğunda olacak. Köprü geçişi 2x2 şeritli olarak yapılacak. Köprünün yan yolları da 2 şeritli olarak düzenlenecek. Projede yan yollarla birlikte toplam 900 metre yol yapılmış olacak. Köprünün altından geçen Yahya Kaptan-Yenişehir bağlantısı 2x2 şeritli yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ersin Yazıcı Ercan Yazıcı Yenişehir Köprülü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title