Haberler

Ulaşım Daire Başkanı Deniz'den Başkan Kayda'ya Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti.

Salihli Güven Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Manav ile Yönetim Kurulu Üyeleri de sürpriz bir ziyaret yaparak Başkan Kayda'ya baklava ikram etti. Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın sorunların çözümü konusunda kendilerine her zaman yardımcı olduğunu belirten Başkan Ahmet Manav, " Güven Turizm Yönetimi olarak Başkanımız Sayın Zeki Kayda'ya yaptığı hizmetlerden dolayı tatlı ikram ederek teşekkür etmek istedik. Başkanımız bizlerle her zaman ilgilendi ve dertlerimizi dinledi. Yönetim Kurulu Üyelerimizle teşekkür ziyaretinde bulunduk " dedi. Ziyaretlere, Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren ile Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı personeli de eşlik etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ile Salihli Güven Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Manav ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Başkan Kayda, sorunların çözülmesi için her zaman esnafla birlikte hareket edeceklerinin altını çizerek tatlı ikramı için Salihli Güven Turizme işlerinde kolaylıklar diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Kayda Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title