Haberler

Ulaş'ta Su Sorunu Çözüldü

Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı köylerde su sorunu çözüldüğü bildirildi.

İlçe Kaymakamı Ali Altınkaynak AK Parti İl Genel Meclis üyesi Ahmet Çetin ve Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenleriyle birlikte su dağıtım merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Altınkaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada " İlçemize bağlı 12 köy ve Kovalı bölgesinde kurulan et entegre tesisinin su ihtiyacını gidermek için Ulaş Yukarıada köyüne su dağıtım merkezi inşaa edildi. Daha önce İl Özel İdare tarafından köylere yapılan su depolarının su kodunun üzerinde kalmasından dolayı bir çok köyümüzün su ihtiyacı giderilememişti. Bu problemi giderebilmek için Yukarıada köyüne eski su dağıtım merkezi baz alınarak daha yüksek ve daha hakim bir noktaya yeni su dağıtım merkezi inşaa edildi. Yeni yapılan su dağıtım merkezinin Ekim ayı itibariyle faaliyete geçecek. 12 köyümüzün su problemin giderilecek. 12 köyümüze su taşıyan ana şebeke hattı yenilendi" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Ali Altınkaynak Ak Parti Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title