Haberler

Ukraynalı Taraftarlar, Kiev'de Beşiktaşlılara Saldırdı

Güncelleme:

Ukraynalı taraftarlar, Dinamo Kiev maçını izlemek için Kiev'de bulunan Beşiktaşlı taraftarlara saldırdı, bir taraftarın parmağı kırıldı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev- Beşiktaş maçı öncesinde olaylar çıktı. Ukrayna'nın başkentinde dün gece iki takım arasında çıkan gerginlikte sokaklarda hareketli dakikalar yaşandı.

Kent merkezinde iki takım taraftarlarının karşılaşmasının ardından kavga çıktı. Ukrayna basınının iddiasına göre bir Beşiktaş taraftarının parmakları kırıldı. Olayın ardından polis ekiplerinin ve ambulansların olay yerine geldiği bildirildi. Gulliver alışveriş merkezinin yakınında gerçekleşen olayda polisin gelmesiyle taraftarların koşarak uzaklaştıkları belirtildi.

MAÇ SAATİNDE SICAKLIK -15 DERECEYE İNECEK

DHA'nın haberine göre; Kiev'de ise son iki gündür maç kadar konuşulan diğer konu hava şartları. 2 gün önceki kar yağışı ile sıcaklık gece -10 dereceye kadar düşüyor. Bugün tekrar hafif bir şekilde başlayan kar yağışının öğle saatlerinde ve maç başlamadan bir saat önce kar fırtınası şekline döneceği ancak maç saatine yakın kesileceği öğrenildi. Maç saatinde hava sıcaklığının yine -15 dereceye inmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Dinamo Kiev Beşiktaş Ukrayna Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title