Haberler

Ukraynalı Güreşçi, 7 Polise Zor Anlar Yaşattı

Güncelleme:

Alkollü şekilde araç kullanırken yakalanan güreş şampiyonu Vyacheslav Oliynyk, polislerle kapıştı, 7 kişi eski sporcuyu zor durdurdu.

Ukrayna adına 1996'da Atlanta'da düzenlenen yaz olimpiyatlarında güreş şampiyonu olan Vyacheslav Oliynyk, alkollü araç kullanırken yakalanınca olanlar oldu. Yedi polis aynı anda eski güreşçiyi durdurmaya çalıştı. Ancak biber gazı ve coplar da devreye girince güreşçi yatıştırılabildi.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Atlanta'daki 1996 yaz olimpiyatlarında güreş şampiyonu olan Vyacheslav Oliynyk polislerle kavga ederken görüntülendi. 50.yaşını kutlamak için arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan Ukraynalı sporcu alkollü araç kullanırken yakalandı. Yakalanınca polislerle tartışmaya başlayan Oliynyk, ceza almamak için direnince kavga çıktı. 7 polis memurunun biber gazı ve copla saldırdığı eski güreş şampiyonu kanlar içinde yerde kaldıktan sonra gözaltına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ukrayna Atlanta Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

mahmut:

valla polisi bende sevmiyorum cünkü adaletli degillerde ondan babamda olsa ünüformayi giydilermi bakarsaniz hic bir sey yapamayan adam polis oluyor yokmu iclerinde efendisi var fakat cogunluk dürüst degil

14
13
yanıtYanıtla
Caylak:

Ulan ben 4 Polisi dövmüstüm 1, 5 yil yatdim iceride, bu adam bende azili cikti helal sana koc be 7 Polis senin hakindan zor geldi. Muhahahahaahaha birde Polis olacak bunlar.

5
13
yanıtYanıtla
tokatçı:

hadi lan ordan üç kağıtçı

yanıt6
yanıt2
Caylak:

TOKATÇI: sana yorum yok.

yanıt0
yanıt0
Şenol:

Yasalara uyacaksın. her kimsen

16
1
yanıtYanıtla
BU NASIL BİR HABER BAŞLIĞI ???:

BU NASIL BİR HABER BAŞLIĞI ?ADAMLAR GÖREVİN GEREĞİNİ YAPMAYA ÇALIŞMIŞLAR, HABER BAŞLIĞI: ''ESKİ ŞAMPİYON, 7 POLİSİ PERİŞAN ETTİ''BU NASIL BİR HABERCİLİK ANLAYIŞI VE NASIL BİR ÜSLUPTUR, BU KADARINA DA PES DİYORUM BU MESAJIN YAYINLANIMASINI VE DAHA ÜSTURUPLU BİR DİL KULLANARAK HABER YAPMANIZI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM!

14
0
yanıtYanıtla
kemalist devrimci:

iyi olmuş polislere

3
11
yanıtYanıtla
GERÇEK KEMALİST:

KEMALİST DEVRİMCİ SİZİN İŞİNİZ ZATEN KEMALİSTLİK ADI ALTINDA ANARŞİSTLİK YAPMAK, TEK DERDİNİZ ASKER, POLİS VE ÜLKE DÜŞMANLIĞI, YAZIK DİYORUM SİZE!

yanıt2
yanıt1
HASTÜRK:

Amerika da olsaydı en fazla 5 dk uyarırlardı sonra çakarlardı mermiyi yumuşacık pamuk gibi olurdu.

12
1
yanıtYanıtla
BİLAL:

BİZ TÜRKLERİN YAPTIĞI ŞEYİ YAPMIŞLAR 1 KİŞİYE 7 KİŞİ.

3
10
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title