Haberler

Ukrayna'da Ekonomik Kriz Fuhuşun Yasallaşmasını Gündeme Getirdi

Güncelleme:

İç karışıklıklar ve ekonomik krizle boğuşan Ukrayna'da bütçe açığını kapamak için, bir milletvekilinin, fuhuşun yasallaşmasını teklif etmesi, ülkede gündem oldu.

İç karışıklıklar ve ekonomik krizle boğuşan Ukrayna'da bütçe açığını kapamak için yeni bir öneri gündemde. Başbakan Arseni Yatsenyuk'un lideri olduğu "Halk Cephesi" adlı partiden milletvekili olan,Mihail Gavrilyuk, ülkede fuhuşun yasallaşmasını teklif etti.

"YURT DIŞINDAKİ GİBİ YAPMALIYIZ"

Ukrayna'da milletvekili Mihail Gavrilyuk, fuhuşun yasallaşması teklifinde bulundu. Milletvekili bunun gerekçesi olarak, "hayat kadınlarının tıbbi kontrol altına alınması gerekliliğini" gösterdi.

Böylece "zuhrevi maceracılığın" önüne geçilebileceğini savunan Gavrilyuk, "Yurt dışındaki gibi yapmalıyız. Oralarda genelevlerde hayat kadınları, hastalık olmaması için sağlık muayenesinden geçiyor. Ukrayna'daki bu hastalıkların önüne geçmek için hayat kadınlığını yasallaştırmamız gerekiyor" dedi.

"BİRİLERİNİN CEBİ YERİNE DEVLET KASASINA GİRMESİ DAHA İYİ"


Ukrayna'da güvenlik güçlerinin ve savcıların fuhuş yapanları ve yaptıranları rüşvet karşılığı koruduğuna dikkat çeken milletvekili, "Bu kaynakların birilerinin cebi yerine, devlet kasasına girmesi daha iyi. Hayat kadınlığından gelecek paralar bütçeyi doldurabilir" diye konuştu.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ukrayna Kadın Yaşam Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

xdMobil-ANDROID:

ekonomik krizin sebebi islediginiz gunahlardr.Allah sizi cezalandiriyor.mezhebi geniş pislikler.

6
9
yanıtYanıtla
dedektifMobil-ANDROID:

atatürkü anlayabilmen için 40 sene asmerlik yapman 1000 tane kitap okuman lazım ama cin ali serisi değil

3
8
yanıtYanıtla
cavdarMobil-ANDROID:

ukraniyeda fuhuş türkiyede din ticareti hırsız lar meydanda seçim bitince ya allah ya hırsızlık diye ise basliyacaklar yine cumaya oruç tutanaklar ibadet bitince hırsızlık

4
3
yanıtYanıtla
Süleyman dizdar:

birisi ucuz millet yazmış yorumlara. . Gidinde görün bakalım ukraynayı kim ucuz milletmiş. Bizim ülkede yasal bu olay. bizim en büyük sorunumuz önyargılı olmak . . gerçek bir müslüman gibi hoşgörümüz bile yok neden çünkü dini kitapdan değil abuk subuk adamların ağzından öğrenıyoruz biz kültür dinini yaşıyoruz. . . sünnet olmayana gavur deriz ya hani sanki allahın emrıymış gibi. bu kadar cehalet içinde yaşıyoruz. önce kendinizi duzeltın

5
2
yanıtYanıtla
vitolo:

türkiyede serbest . güya müslümanız. yalnızca para karşılığı yapılırsa suç ki nerden bileceksin para karşılığı olduğunu. onu da geçtim öğrenci evleri zaten fuhuş batağı.

7
0
yanıtYanıtla
Mutlak MonarşıMobil-ANDROID:

elin kafir gavurunda bile yasal degilmis Yeni Turkiyede yasal:medeniyet budur ! oylar Akpkk ya

4
2
yanıtYanıtla
MsMobil-IOS:

Ukraynada fuhuş yasal değil miymiş? Duyda inanma..

2
2
yanıtYanıtla
Osman karyüzMobil-IOS:

Kesinlikle doğru karar geç bile kaldılar

2
2
yanıtYanıtla
doğrudur:

türkiyedeki fuhuş hiç bi yerde yok

0
4
yanıtYanıtla
yurt dışı derkenmobilWeb@haberler.com:

Tc örnek almış sanırım.

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title