Haberler

Ukrayna'da Düşen Yolcu Uçağı

Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, önceki gün ülkesinde düşen Malezya Havayolları'na ait uçakla ilgili Malezya Başbakanı Necib Rezak ile telefon görüşmesi yaptı ve hükümet olarak olaya ilişkin incelemelerin bir an önce başlatılması için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.

Ukrayna Başbakanlığı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Başbakan Yatsenyuk, Malezya Başbakanı Rezak ile telefon görüşmesinde, 44 Malezyalının düşen uçakta yaşamını yitirmesinden dolayı Malezya halkına başsağlığı dileğinde bulundu.

Yatsenyuk, Malezyalı uzmanların da içinde olacağı incelemelerin en kısa sürede başlaması için seferber olacaklarını ancak Rusya yanlısı ayrılıkçıların uzmanların incelemelerde bulunmak üzere kaza yerine girmelerine izin vermediğini belirtti.

Malezya Başbakanı Rezak da düşen uçakla ilgili incelemelerde yer almak üzere Malezyalı kalabalık bir uzman heyetin Ukrayna'ya gönderileceğini ifade etti.

Malezya Havayolları'na ait Amsterdam-Kuala Lumpur seferini yapan uçak, Ukrayna'nın doğusunda ordu ile ayrılıkçılar arasında çatışmaların yaşandığı bölgede düşmüş, 298 yolcu ve mürettebattan kurtulan olmamıştı. - Kiev

Kaynak: AA / Güncel

Arseniy Yatsenyuk Malezya Ukrayna Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title