Haberler

Uğurlu Binicilik ve Kahvaltı Günü

Uğur Dershanesi öğretmen ve öğrencileri, düzenlenen, 'Uğurlu Binicilik ve Kahvaltı Günü' etkinliği çerçevesinde Kuzeytepe Atlı Spor Kulübü'ne giderek, senenin stres ve yorgunluğunu attı.

Uğur Dershanesi öğretmen ve öğrencileri, düzenlenen, 'Uğurlu Binicilik ve Kahvaltı Günü' etkinliği çerçevesinde Kuzeytepe Atlı Spor Kulübü'ne giderek, senenin stres ve yorgunluğunu attı.

Atlar hakkında uzun-uzun bilgiler alan öğrenci ve öğretmenler, ilk binicilik deneyimlerini yaşadılar. Atların bulunduğu bölmeleri tek-tek dolaşan öğrenciler, atları sevmeyi de ihmal etmediler. Geziyi organize eden Uğur Dershanesi Fen Bilgisi Öğretmeni Kaan Başarır, "Uğur Dershaneleri, Bahçeşehir Eğitim Kurumlarının bir parçasıdır. Bahçeşehir Kolejleri, Bahçeşehir Hazırlık Liseleri, Bahçeşehir Üniversitesi bir ailenin fertleri gibidir. Amacımız sadece ders anlatan bir kurum olmak değildir. Öğrencilerimizle her alanda sağlıklı iletişim kurabilmek ve onları bu sayede üst eğitim kurumlarına hazırlamaktır. Bu kapsamda düzenlendiğimiz sosyal etkinlikler bize bir aile ortamı sıcaklığını yaşatmaktadır" dedi.

'HER ŞEYİN BAŞI SEVGİDİR'

Öğrencilerin binicilik sporuyla tanışmalarını sağlayan bu etkinliği düzenleyen Nazilli Uğur Dershanesi Matematik Öğretmeni Asuman Durmaz ise, "Her şeyin başı sevgidir. Hayvanları, ağaçları sevmeyenler, insanları da sevemez matematikteki başarı da matematiği sevmekle doğru orantılıdır. Bu etkinlikle sevgiye bir kapı aralayabildiysek ne mutlu bize" ifadelerini kullandı. Sıcak bir aile ortamı, doğada mükemmel bir kahvaltı, at binerek yapılan muhteşem bir terapi, Nazilli Uğur Dershaneleri her alanda etkin bir kurum olma özelliğini sürdürüyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atlı Spor Kulübü Kuzeytepe Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title