Haberler

Uğur'un Piyasaya Sürdüğü Yeni No-frost Buzdolabı Basına Tanıtıldı

60 yılı aşkın soğutma sektöründe faaliyet gösteren Uğur, 2015 yılında piyasaya sürdüğü yeni ürünler içinde yer alan no-frost ev tipi buzdolabını tanıttı.

60 yılı aşkın soğutma sektöründe faaliyet gösteren Uğur, 2015 yılında piyasaya sürdüğü yeni ürünler içinde yer alan no-frost ev tipi buzdolabını tanıttı.

Uğur Soğutma Makinaları San. ve Tic. A.Ş.'nin bu ürün tanıtım ve basın duyurusuna ev sahipliği yapan Nazilli fabrikasında konu ile ilgili açıklama yapan pazarlama yetkilisi; " Türkiye'nin ilk derin dondurucusunu üretmemizin üzerinden 30 yıl geçti. Son 5 yılda ürün gamımızda özellikle çevreci soğutma sistemlerini kullandığımız ürünlerle ülkemizde ve dünyada ilklere imza attık. Ticari kanalda dünyanın 51%'e kadar enerji tasarrufu sağlayan şişe soğutucularını, ev tipi ürünlerimizde A++ enerji sınıfı derin dondurucuları üretip soğutma alanındaki uzmanlığımızı gösterdik. Bunun yanı sıra geçtiğimiz yıllarda aldığımız tasarım ödülleri ve alanımızdaki faydalı model tescilleri ile inovatif yaklaşımımızı yepyeni bir ürünle taçlandırmak istedik ve 2015 yılında ürün gamımızı genişletme çalışmalarımızı A++ enerji sınıfı, no frost bir buzdolabı ile taçlandırmaya karar verdik." dedi.

Yurt içindeki yetkili bayileri ve showroomları kanalıyla satışa sunmayı planladıkları Uğur UES 585 IKNF çift kapılı buzdolabı ile ilgili olarak konuşma yapan yetkili "Ürünümüzü iki renk olarak satışta olacak: beyaz ve inoks. Son dönemde artan renkli ürün talebine karşılık vermek için üst segmente yönelik UES 585 IKNFI modelimizi de halkımızın beğenisine sunduk." diyerek konuşmasını sürdürdü.

"Beyaz eşya sektöründe rekabetin olmazsa olmaz unsuru enerji tasarruflu ürünler tasarladığımız için buzdolabımız da LED iç aydınlatmalı ve verimli bir soğutma sistemine sahip. Geniş iç hacmi kullanışlı ve kapaklı kapı içi rafları ile eşdeğeri modellerde olmayan kapıda buzluk ile pratik bir kullanım sağlıyor." şeklinde bilgi veren yetkili, Uğur markalı ürünlere Türkiye'deki yetkili bayilerden ve konsept mağazalarından ulaşılabileceğini hatırlattı.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Nazilli Türkiye Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title