Haberler

Uğur Okulları Sporda Olimpiyatı Hedefliyor

Triatlon ve eskrimde uluslararası dereceler yakalamayı başaran İzmir'deki Uğur Okulları öğrencileri, olimpiyat hedefi için çalışıyor.

Triatlon ve eskrimde uluslararası dereceler yakalamayı başaran İzmir'deki Uğur Okulları öğrencileri, olimpiyat hedefi için çalışıyor.

Uğur Okullarından yapılan açıklamada, çok sayıda branşta profesyonelleşen 100'ü aşkın öğrencinin, ulusal ve uluslararası yarışmalarda önemli başarılara imza attığı ifade edildi.

Triatlonda ülke genelinde yapılan bir çok yarışmada dereceleri bulunan Bornova Uğur Anadolu Lisesi öğrencisi Bilge Ece Seyhan'ın Alanya'da düzenlenen European Cup Final yarışında 16-19 yaş grubunda Avrupa üçüncülüğünü kazandığı bildirildi.

Türkiye genelinde yapılan birçok yarışta dereceleri bulunan Seyhan, milli sporcu olduğunu, hedefinin hem üniversiteyi kazanmak hem de olimpiyatlara katılmak olduğunu ifade etti.

Triatlonda 2014 yılında Balkan Şampiyonluğuna ulaşan milli sporcu ve Gaziemir Uğur Anadolu Lisesi öğrencisi Oktay Arıkan ise başarısını olimpiyatlarda devam ettirmeyi hedeflediğini kaydetti.

Gaziemir Uğur Ortaokulu Kampüsü'nde eğitim gören Irmak Şendur'un ise Eskrim Süper Minikler Türkiye Şampiyonası'nda üçüncülük kürsüsüne çıktığı belirtildi.

Kaynak: AA / Spor

Bilge Ece Bornova Seyhan İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title