Haberler

Uğur Mumcu Bakırköy'de Anıldı

Güncelleme:

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu katledilişinin 22. yılında Bakırköy'de dün akşam düzenlenen etkinlikle anıldı.

Gazeteci-yazar Uğur Mumcu katledilişinin 22. yılında Bakırköy'de dün akşam düzenlenen etkinlikle anıldı.

Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen anma etkinliğinde Uğur Mumcu'nun hayatını anlatan video gösterimi, Nuri Kurtcebe'nin çizgileriyle Sercan Yener ve Zeyno Eracar'ın şiir dinletisi, Murat Şenol'un şiir dinletisi, Şef Mutlu Ödemiş yönetiminde Ruhi Su Dostlar Korosu ve Erdal Bayrakoğlu konseri yapıldı.

Etkinliğe katılan  Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu, şunları söyledi:

"Ben Atatürkçüyüm, cumhuriyetçiyim, Kuvayı Milliyeciyim, laikim, antiemperyalistim, insan hakları savunucusuyum, terörün, hırsızların, yobazların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım, tam bağımsız Türkiye'den yanayım diyen Uğur Mumcu ve devrimci şehitlerimizi asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Uğur Mumcu yazılarında Türk halkının çabuk unuttuğundan bahsederdi ama Atatürkçü, yurtsever Cumhuriyet sevdalısı Bakırköylü, İstanbullu yurttaşlarımla beraber sözünü veriyoruz: Mustafa Kemalleri ve Mustafa Kemal'in yolunda ölümü göze alıp yürüyenleri asla unutmayacağız." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Leyla Gencer Murat Şenol Uğur Mumcu Bakırköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title