Haberler

Uğur Meleke, TRT Spor'dan Ayrıldı

Güncelleme:

Yaklaşık iyi aydır TRT Spor ekranlarındaki "Manşetlerde Spor" programında yorumculuk yapan Uğur Meleke, TRT'den kovuldu. Tecrübeli yorumcunun gönderilmesinin ana nedeni olarak Fikret Orman, Aziz Yıldırım ve Emre Belözoğlu hakkında yaptığı yorumlar gösteriliyor.

Uğur Meleke, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kanaldan ayrıldığını doğrularken eski çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Uğur Meleke Spor Haberler

500

Yorumlar (36)

nizam hocaMobil-ANDROID:

dogru soyleyeni kovarlar

21
5
yanıtYanıtla
önemi yokMobil-ANDROID:

Helal Sana Doğru Bildiğinden Şaşma

24
2
yanıtYanıtla
yzb:

Ne bu kardeşim trt olmuş gs bjk televizyonu bütün fb. düşmanları toplanmışlar. . . . . . Akılları sıra tarafsız yayın yapacaklarmış. . . . . . . Bu hükümetin de fb. düşmanlığı var herhalde. . . . . . . İşleri güçleri FB. ye saldırmak. . . . . . . .

7
16
yanıtYanıtla
erman kaya:

bırakın ya topa hayatında vurmamış insanlar yorum yapıyor. seyrettim zavalı kızı yere vuruyor. kendni bir sey zannediyor. iyi olmus ayrıldıgı sevindim

4
17
yanıtYanıtla
guven fenerbahcelim@m.m:

Bu adam istanbul fenerbahçe mahallesinde pyramid eğlence merkezinde internet cafe isletiyordu bizde o zaman cafenin yanında bulunan afm sinemasında çalışıyorduk nerden ne olduda bu adam birden spor yorumcusu oldu altyapısı nedir bilen yok koyu gslidir gerisi size kalmış

yanıt0
yanıt0
merdan444:

siz hangi mantikla neler konusuyorsunuz yahu

yanıt0
yanıt0
mehmetMobil-ANDROID:

Yolu açık olsun, doğru olan elbet bir gün kazanır.

19
1
yanıtYanıtla
misarMobil-ANDROID:

yorumun ucu fb dokunduğu için kovulmuştr onlara dokunan gidiyo

12
6
yanıtYanıtla
Yaşar:

Erman Toroğlu neler söylüyor her hafta. FB düşmanı olduğunu hakemlik dönemlerinden beri çok iyi bildiğimiz Toroğlu da derhal TRT''den kovulmalıdır.

4
14
yanıtYanıtla
Yazık yntm:

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış !

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title