Haberler

Uğur Işılak Tekirdağ'da Konser Verdi

Ünlü sanatçı Uğur Işılak, Ak Parti Tekirdağ İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programda konser verdi. Konser programında Türk Halk Müziği sanatçısı Nejdet Kaya'da sahne aldı.

Tekirdağ Sahil Amfi Tiyatroda gerçekleşen konser öncesi Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Tevfik Ziyaeddin Akbulut, Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel, Ak Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün partililerle buluştu.

Ak Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün, konser öncesi yaptığı konuşmada, "Ak Parti olarak yine yeniden Tekirdağ'a hizmet için buradayız. Tekirdağ'a hizmeti biz getirdik. Yapmış olduğumuz hizmetleri halkımız biliyor. Doğalgazı biz getirdik, otogarı biz düzenledik, tren garını yaptık, Altınova kavşağını yaptık, çevre yolu, tüm altyapı bizim dönemimizde yapıldı. Halkımız hizmeti bizim dönemimizde gördü. Biz bu hizmetleri sadece Ak Partiliye değil CHP'lisinden MHP'lisine tüm Tekirdağlılara yaptık. 30 Mart'ta yine yeniden devam diyeceğiz" ifadelerini kaydetti.

Ahmet Aygün'den sonra partilerle seslenen Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, "Ak Parti olarak Tekirdağ'a hizmet için buradayız. Adaylarımız ortada. İçinizden bir kişi olarak bu güzel gecede bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz" dedi.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Tevfik Ziyaeddin Akbulut ise tüm partilileri birlik olmaya davet etti.

Konuşmaların ardından ilk olarak sahne alan Nejdet Kaya yaklaşık bir saat boyunca Halk Müziği ve Ankara Havalarını seslendirdi. Nejdet Kaya konserinden sonra ünlü sanatçı Uğur Işılak sahne aldı. Uğur Işılak seyircilerin eşlik ettiği şarkılarını seslendirdi.

Konser Uğur Işılak tarafından bestelenen ve düzenlenen Ak Parti seçim şarkılarıyla son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Işılak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title