Haberler

Uğur Işılak Milli İradeye Destek İçin Karaman'a Geldi

Güncelleme:

Aktekke Kent Meydanı'ndaki Demokrasi Nöbetinin 13. gününde ünlü sanatçı Uğur Işılak ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın katılarak Karamanlılara destek verdi.

Türkiye, milli iradesine sahip çıkmak için sokaklara dökülürken, Karaman halkı da her akşam Aktekke Kent Meydanı'nda buluşarak sabaha kadar Demokrasi Nöbeti tutmaya devam ediyor. Ellerinde bayraklarla alanı dolduran binlerce vatandaşa dün akşam ünlü sanatçı Uğur Işılak ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da destek verdi.

Uğur Işılak, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili meydanda toplanan binlerce kişiye hitaben bir konuşma yaptı. Işılak konuşmasında: "Darbe girişiminde bu birinci dalgaydı, provaydı diye bizi tehdit ediyorlar. Bunu söyleyenler bilsin ki, bizim direnişimizde provaydı. Türk halkının, milletinin gerçek gücünü görmediniz. Sakın ha ikinci etaba yönelmeyin. İkinci etaba yönelirseniz, ikinci direniş de çok farklı olur." diye konuştu. Uğur Işılak, 19 Ağustos 2016 tarihinde tekrar gelmek için söz vererek Karamanlılara veda etti.

MEMUR SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN KARAMANLILARA SESLENDİ

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da Karamanlıları selamlayarak: "Millet, iradesine sahip çıkmaya ve meydanlarda kalmaya devam ediyor. Millet iradesinin üzerinde vesayet kurulmasını asla kabul etmeyiz. Türkiye eski Türkiye değil, artık darbe dönemleri bitmiştir. Haince ve onursuz bir şekilde halkın iradesine ipotek koymaya çalışanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Memur-Sen olarak 1 milyona yakın üyemizle biz de meydanlardayız" dedi.

Karamanlı vatandaşlar, dualar ederek ve tekbir getirerek sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbetini tutmaya devam etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uğur Işılak Memur Sen Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title