Haberler

Uğur Işılak Bursa'da Sahne Aldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Temaşa-i Ramazan etkinliklerinde Merinos Park’ta Uğur Işılak sahneye çıktı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Temaşa-i Ramazan etkinliklerinde Merinos Park'ta Uğur Işılak sahneye çıktı.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen 'Temaşa-i Ramazan' programı kapsamında, Merinos Park'ta bir araya gelen vatandaşlar, eğlenceli anlar yaşadı. Programda önce 'Ramazanname' konseri gerçekleştirildi. 'Ramazaniye' adıyla ifade edilen ve edebi şiirlerle süslenen konser, özel bir Ramazan geleneğine sahne oldu. Gösterilerle de renklenen programın ikinci bölümünde ise ünlü sanatçı Uğur Işılak, Bursalı hayranlarıyla bir araya geldi. Vatandaşlar, Işılak'ın kendine has yorumuyla seslendirdiği müziklerle keyifli bir akşam yaşadı. Işılak, son yılların en hit çalışmalarını da Bursalılar için seslendirdi. Konserin sonunda Bursa Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, Işılak'a teşekkür plaketi takdim etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Işılak Merinos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title