Haberler

Uğur Işılak: "7 Haziran Bizim İçin Oyunu Bozma Günü"

AK Parti İstanbul 3’üncü bölge milletvekili adayı ünlü sanatçı Uğur Işılak, “7 Haziran birileri için seçim olabilir, bizim için oyunu bozma günüdür” dedi.

AK Parti İstanbul 3'üncü bölge milletvekili adayı ünlü sanatçı Uğur Işılak, "7 Haziran birileri için seçim olabilir, bizim için oyunu bozma günüdür" dedi.

Tokat Belediyesi ve Tokat Kent Konseyi tarafından düzenlenen 1. Gençlik Şöleni'nde yağmur nedeni ile bir gün sonraya ertelenen Uğur Işılak konseri güneşli havada yapıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Işılak'ın türküleriyle keyifli dakikalar yaşayan vatandaşlar zaman zaman türkülere de eşlik etti.

"7 Haziran birileri için seçim olabilir, bizim için oyunu bozma günüdür" diyen Işılak, "İslam aleminin, Müslüman ümmetinin umut bağladığı bir adam çıktı. Bu adama hayatiyet hakkı tanımamak için birileri ellerinden geleni yapıyor. Bir taraftan partiler, bir taraftan farklı ittifaklar, perde arkası birliktelikler, uluslararası örgütler ama bu oyunu her defasında kim bozuyor? Millet bozuyor, siz bozuyorsunuz. Allah izin verirse, 7 Haziran birileri için seçim olabilir bizim için oyunu bozma günü. Var mıyız oyunu bozmaya?" şeklinde konuştu.

Dombıra şarkısı ile Tokatlıları coşturan Uğur Işılak'a konser sonunda AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tarafından plaket takdim edildi. Işılak, hayranlarının sevgi gösterileri arasından konser alanından güçlükle ayrılabildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Tokat Belediyesi Uğur Işılak İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title