Haberler

Uğur Dündar: 2 Seneye Erken Seçime Gideriz

Güncelleme:

1 Kasım'da ortaya çıkan tablonun dikkatli okunması gerektiğini söyleyen Uğur Dündar, "Türkiye 1,5-2 sene sonra bir erken seçime gitmek durumunda kalabilir." dedi.

Uğur Dündar, AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının hemen ardından Halk TV canlı yayınına bağlanarak seçimi değerlendirdi. Uğur Dündar, "Türkiye 1,5-2 sene sonra bir erken seçime gitmek durumunda kalabilir." dedi.

ERKEN SEÇİM OLABİLİR

Canlı yayında CHP'ye hiç değinmeyen Uğur Dündar, erken seçim olabileceğini söyledi:

"AKP bu benim kemik oyum diye düşünür, ötekileştirir, Suriye'den terör ithal etmeye devam ederse; ekonominin de getireceği sıkıntılarla Türkiye 1,5-2 sene sonra bir erken seçime gitmek durumunda kalabilir"

TELEFONU KAPATTI

Tablonun dikkatli okunması gerektiğini ifade eden Dündar birden hattan ayrıldı. Spiker bu olayı "hat düştü galiba" diyerek geçiştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Uğur Dündar Ak Parti Türkiye Sıkıcı Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (392)

Bozokurt66:

Kimse kızmasın bu adama hain hainliğini yapacaktır. Biz ißimize bakalım durmak yok yola devam

89
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yenilen pehlivan güreşe doymazmış

39
4
yanıtYanıtla
Agabey:

Senide adam sanmistik Tam Vatan Hainimissin

33
4
yanıtYanıtla
Karşıyakalı:

Senin Ömrün yetmez otur konuşma kahanette bulunma

30
6
yanıtYanıtla
içerdekiler daha tehlikeli:

hadi ordannnn. . . sen kimsinki ülkemin gelecegini söylüyosun. . kahinmisin sen

25
9
yanıtYanıtla
kuddusi özçam:

SEN NEZAMAN EKONOMİS OLDUN BİZ SENİ SEÇMEDİK OTUR YERİNDE

29
4
yanıtYanıtla
Hicret:

aç tavuk Rüyasında Darı Görürmüş bekle enOğlum sen

26
6
yanıtYanıtla
ffffffff:

bir kişinin kendine olan saygınlığını bitirdiğine bir örnek

24
7
yanıtYanıtla
cavuş:

senin derdin gazetecilik yapmak degil senin derdin turkiyeyi karıstırmak almanya fransadan aldıgınız drektiflerle haraket eden basın sınız siz .

24
7
yanıtYanıtla
Soydan T.:

Kanı bozukların morali de bozuldu.

23
7
yanıtYanıtla
Tüm 392 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title