Haberler

Uğur Demirok, Maç Sonundaki Sözleriyle Taraftarları Kızdırdı

Güncelleme:

Galatasaray altyapısından yetişen Uğur Demirok, kazandıkları maçtan sonra "Trabzon kümeye ha? Trabzon kümeye diye bağırıyorlar. İşte böyle adama k...!" diye bağırdı.

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maçın sonundan çok ilginç bir görüntü ortaya çıktı.

Trabzonspor'un 1-0 kazandığı maçın son düdüğünün ardından Trabzonspor'un savunma oyuncusu Uğur Demirok'un tünelde ettiği laflar yayıncı kuruluş kamerasına yansıdı. Galatasaray altyapısından yetişmiş olan Uğur, Galatasaraylı taraftarların maç içerisinde 'Trabzon kümeye' tezahüratlarına maç sonunda tepki gösterdi.

"İŞTE ADAMA BÖYLE..."

Yayıncı kuruluşun yayınladığı görüntüde Uğur Demirok; "Trabzon kümeye ha? Trabzon kümeye diye bağırıyorlar. İşte böyle adama k...!" sözlerini yüksek sesle söylüyor.

Galatasaray altyapısından çıkan Uğur Demirok'un eski takımına karşı bu şekilde sözler kullanması Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekti. Uğur Demirok, Hamza Hamzaoğlu döneminde Galatasaray'ın kapısından dönmüştü.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğur Demirok Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title