Haberler

Uğur Boral, Futbolu Bıraktı

Güncelleme:

Son olarak Beşiktaş'ta forma giydikten sonra kulüpsüz kalan Uğur Boral, aktif futbolculuk yaşantısına son verdiğini duyurdu.

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen aynı zamanda Milli Takım'da da görev alan sol kanat oyuncusu Uğur Boral, 33 yaşında futbol kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.

BEŞİKTAŞ'TAN SONRA SAHİPSİZ KALDI

33 yaşındaki Uğur Boral son olarak Beşiktaş'ta forma giydi. Geçtiğimiz sezon siyah beyazlılarla sözleşmesini fesheden deneyimli oyuncu bir başka kulüple anlaşmadı.

SEVİLLA MAÇLARINDA PARLADI

Uğur Boral kariyerinde sırasıyla Alibeyköyspor, Kocaelispor, Gençlerbirliği, Ankaraspor, Fenerbahçe, Samsunspor ve Beşiktaş formaları giydi. 17 kez Milli Takımlara da seçilen Uğur Boral, A Milli Takım'da 12 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Özellikle Zico'lu Fenerbahçe döneminde Sevilla maçlarında göstermiş olduğu performansla herkesin aklında yer edinmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğur Boral Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

enver:

isabet olmuş aktivolduğu dönemlerdede 1 maç oynay 30 maç oynamazdı

12
3
yanıtYanıtla
Kadir:

Turkiyenin en iyi oyuncularindan biriydi, 3 buyuklerdeki bir cok futbolcudan hala cok daha iyi. Degeri bilinmedi. Demek ki her yerde adam kayirma var

10
0
yanıtYanıtla
Adınız:

adam 33 yaşına kadar en az 100 miyon tl kazandı Bizim millette nasıl geçinecek diyor :))

5
0
yanıtYanıtla
cenk nekılsınMobil-ANDROID:

çok iyi futbolcuydu aynı zamanda da efendiydi Gençlerbirliğinde 7-8 kişiyi geçerek attığı bir gol varki tüm zamanlarınen güzel gollerinden biriydi teşekkürler Ugur Boral

2
0
yanıtYanıtla
dadasMobil-ANDROID:

herhalde başka maçıda yoktur ondan akillarda .

1
0
yanıtYanıtla
DADAŞ:

Ulan Daha oynamayın ya yaş 33 olmuş

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title