Haberler

Ufo İle Ayaklarının Yerden Kesilmesine

Güncelleme:

UFO ile uzaya giden ilk Türk olarak tarihe geçecek kişinin belirlenmesine 15 gün kala heyecan doruğa ulaşıyor.

Siz de, UFO markalı ürün alışverişi yaparak her 59 TL'lik alışverişle bir çekiliş hakkının kazanıldığı kampanyaya 28 Mart 2013 tarihine kadar katılarak UFO ile tarihe geçme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Ayrıca, ufobeniuzayagotur.com internet sitesine "UFO Beni Uzaya Götür" sloganını yorumlayarak, video yükleyenleri de sürpriz hediyeler bekliyor.

Geliştirdiği teknolojiler ve kullanıcılarına sunduğu ürünlerle ilklerin öncüsü olan UFO'nun "UFO BENİ UZAYA GÖTÜR" kampanyası kapsamında uzaya gidecek talihli, 1 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek çekiliş ile belirlenecek.

UFO'dan 1 Nisan şakası gibi kampanya!

ufobeniuzayagotur.com internet sitesindeki "Sloganı At, Ödülleri Kap" özel bölümüne "UFO Beni Uzaya Götür" sloganını video kaydı ile yorumlayarak yükleyenleri de sürpriz hediyeler bekliyor.

Her şehirde en beğenilen video seçilerek, sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek. Ayrıca, Türkiye 1'incisi İphone 5, Türkiye 2'ncisi İpad, Türkiye 3'üncüsü İpad Mini kazanacak.

Türkiye'nin astronotunu UFO seçiyor

UFO markalı ürün alışverişi yaparak her 59 TL'lik alışverişle, bir çekiliş hakkının kazanıldığı UFO Beni Uzaya Götür kampanyası, 28 Mart 2013 tarihine kadar devam edecek. UFO ile uzaya gitmeye hak kazanacak ilk Türk olarak tarihe geçecek talihli için, özel bir hazırlık program oluşturulacak.

UFO talihlisinin İstanbul'da başlayacak hazırlık programı, Amsterdam'da verilecek görev taktikleri kursu, yerçekimsiz ortam alıştırmaları, 39 Albatross'la yapılacak deneme uçuşu ve yer çekimsiz ortam uçuşuyla devam edecek. Son olarak Karayipler'de Curaçao Adası'ndaki 5 yıldızlı bir otelde 3 gün konaklayacak olan talihli, SXC havaalanından kalkan özel uzay aracıyla, 103 bin kilometre uçarak uzaya çıkacak.

Gerçekleştirilecek olan "UFO Beni Uzaya Götür" kampanyasının uzay seyahati, XCOR Aerospace tarafından geliştirilen özel uzay aracı Lynx Mk II ile yapılacak ve bu macera İstanbul'dan itibaren saniye saniye kaydedilecek.

Kampanyayla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için; www.ufotr.com, www.ufobeniuzayagotur.com internet siteleri ve facebook.com/ufokurumsal, twitter.com/ufokurumsal sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye İpad Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title