Haberler

Ufka Yolculuk Kültür Yarışması

Hatay Kaşifan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Heyeti, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi makamında ziyaret ederek, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmasının tanıtımını yaptı.

Hatay Kaşifan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Heyeti, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'yi makamında ziyaret ederek, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmasının tanıtımını yaptı.

Ziyarete Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları gönüllüsü ve Hatay Kaşifan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İzci Lideri Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Hatay Kaşifan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Hatay Koordinatörü Lutfi Takcı, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Reyhanlı Temsilcisi Ahmet Şanverdi, dernek üyeleri Mehmet Türmen ve İsmail Karaoğlu katıldılar.

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Hatay Koordinatörü Lutfi TAKCI, Başkan Şanverdi'ye 3 Nisan 2016 tarihinde Türkiye genelinde düzenlenecek olan "Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları - Ödüllü Hadis Bilgi Yarışması" hakkında bilgi sunumunda bulundu. Ayrıca Başkan Hüseyin Şanverdi'ye Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özavşar'ın yarışma için özel olarak hazırladığı "Riyazü's Salihin'den 1001 Hadis Seçkisi" adlı kitabının da bulunduğu yarışmaya özel hediye seti takdim edildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, misafirlerini makamında ağırladı ve Hatay Kaşifan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve yarışma tertip heyetine çalışmalarında başarılar diledi. Böyle yarışmalara sponsor olarak destek vermekten kıvanç duyduğunu ve her zaman destek olmaya devam edeceğini söyleyen başkan Şanverdi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu yıl 4.'sü düzenlenen Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Türkiye'de ve online olarak Dünya genelinde her yaştan katılıma açık olarak düzenlenecek olan yarışma sınavı, 3 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek. Türkiye genelinde dereceye girenlere onlarca umre ödülü, 18.000 TL ve teknolojik ödüllerin verileceği yarışmada, Hatay'da dereceye girenlere ise iki ayrı kategori birincilerine umre ödülü olmak üzere çeşitli katogorilerde hediyeler verilecektir. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Şanverdi Reyhanlı Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title