Haberler

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarının Ödülleri Verildi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün organize ettiği Fatsa Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü Derneği’nin katkı sağladığı Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarının “4. Türkiye Geneli Riyazü’s Salihin’den 1001 Hadis Seçkisi” adlı eserden hadis konulu yarışmasının ödül töreni gerçekleşti.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün organize ettiği Fatsa Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü Derneği'nin katkı sağladığı Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarının "4. Türkiye Geneli Riyazü's Salihin'den 1001 Hadis Seçkisi" adlı eserden hadis konulu yarışmasının ödül töreni gerçekleşti.

Fatsa Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleşen ödül törenine Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, İlçe Müftüsü Hüseyin Can, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, Gençlik Merkezi Müdürü Berat Can Şahin, Diyanet-Sen 2.Nolu Başkanı Recai Özkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Program Fatsa İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mücahit Taze'nin Kur'an tilaveti ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen Fatsa ÇEVİKDER Başkanı Sezai Batı yaptığı konuşmada, "Yarışmamız genç ihtiyar demeden herkesi okumaya anlamaya ve yarışmaya teşvik edecek bir formatta geliştirildi. Yarışma sürecinde gençlerin ufkunun gelişeceğini ve herkes için örnek teşkil edeceği düşünüldüğü için bu yarışmanın adına Ufka Yolculuk Kültür Yarışması denildi" dedi.

Konuşmalardan sonra Fatsa Çevik Der tanıtım slaydı ve yarışma ile ilgili röportajlar izletildi. Daha sonra derneğin küçük kız izci grubu "Birsin Allah'ım" ilahisini söyledi ve son olarak ödül töreni gerçekleşti.

Düzenlenen ödül teninde dereceye giren kişilere ödülleri verildikten sonra yarışmaya katkıda bulunan Şükrü Ebrem, Zehra Akın, Fatma Altuntaş, Ali Arapoğlu, Ziya Toprakoğlu, Süleyman Ertürk ve Mahmut Bölükbaş'a plaket takdim edildi. Program ikram ile son buldu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet Sen Türkiye Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title