Haberler

    UEFA'dan Kulüplere Ceza Yağmuru

    UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi, Finansal Fair Play koşullarını karşılamadıkları gerekçesiyle Avrupa'nın bazı kulüpleri için açtığı soruşturmayı tamamladı.

    UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi, Finansal Fair Play koşullarını karşılamadıkları gerekçesiyle Avrupa'nın bazı kulüpleri için açtığı soruşturmayı tamamladı.

    Beşiktaş'ın da cezasını açıklayan UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi, aralarında Inter, Roma, Monaco, Sporting Lizbon ve Karabükspor'un da bulunduğu toplam 10 kulübün cezalarını birlikte açıkladı.

    En ağır ceza Inter'e


    İtalya Serie A'nın dev kulübü Inter, UEFA'dan toplam 20 milyon avruluk bir ceza aldı. Bunun 6 milyonunu hemen ödeyecek olan kulüp kalan bölümü UEFA ile yaptığı uyumluluk anlaşmasına uymaması durumunda ödemeyi kabul etti.

    Ayrıca Inter'ın Avrupa kupalarında kadrosunda bulundurabileceği futbolcu sayısı da 25'ten 21'e düşürüldü.

    Roma da cezalardan nasibini aldı


    İtalya'nın bir diğer köklü kulübü Roma, Finansal Fair Play kapsamında toplam 6 milyon avroluk cezaya çarptırıldı. Roma bu cezanın 2 milyonunu ödeyecek. Kalan bölüm uyum koşullarının iptalinde ödenecek.

    Roma'nın Avrupa kupalarındaki kadrosuna yazabileceği oyuncu sayısı da 25'ten 22'ye indirildi.

    Karabükspor ve diğer kulüplerin cezaları şöyle;

    Krasnodar: Toplam 4 milyon avro cezanın 1 milyonunu ödeyecek olan Rus ekibi uyum kriterlerini ihlal ederse tüm cezayı ödemeyi kabul etti. Krasnodar'ın Avrupa kupalarındaki oyuncu sayısı da 22'ye indi

    Lokomotiv Moskova: Toplam 5 milyon avro ceza alan Lokomotiv, bu cezanın 1,5 milyonunu ödeyecek. Geri kalan kısım temlik altında. Moskova ekibinin de Avrupa kupaları kadro sayısı 22'ye indi.

    Monaco: Fransız devine 13 milyon avro para cezası verildi. Bu cezanın 3 milyonunu ödemekle yükümlü olan Monaco, kalan kısmı kriterlere uyması durumunda ödemeyecek. Monaco'nun da Avrupa kupalarında kadrosunda bulundurabileceği oyuncu sayısı 22'ye indirildi.

    Sporting Lizbon: Portekiz ekibine 2 milyon avro ceza geldi. Ancak bu ceza belirlenen kriterlere uyulmaması durumunda ödenecek. Sporting'in de Avrupa kupalarında kadrosunda bulundurabileceği oyuncu sayısı 22'ye indirildi.

    CSKA Sofia, Karabükspor, Rostov: Aralarında temsilcimiz Karabükspor'un da bulunduğu bu kulüplere UEFA'dan 200 bin avro ceza geldi.

    Şampiy10

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title