Haberler

    UEFA: Beşiktaş - Liverpool Maçında Rekor Kırılmadı

    Güncelleme:

    Avrupa Ligi'ndeki Beşiktaş - Liverpool maçında seyirci rekorunun kırıldığını duyuran UEFA, özür dileyerek "En kalabalık karşılaşma ManU - Ajax maçı" açıklaması yaptı.

    UEFA, temsilcimiz Beşiktaş'ın Liverpool'u penaltı atışları sonucunda elediği maç hakkında yaptığı duyuruyu değiştirdi.

    UEFA'nın internet sitesinde yer alan ilk haberde, 63 bin 324 biletli seyircinin izlediği Beşiktaş - Liverpool maçının UEFA Avrupa Ligi taraftar rekoru olduğu ifade edilmişti. Ancak bu haber daha sonra bir özürle değiştirildi.

    "EN KALABALIK İKİNCİ MAÇ"

    Twitter'dan yapılan resmi açıklamada, "Beşiktaş-Liverpool maçı aslında en kalabalık ikinci müsabaka. En kalabalık karşılaşma 2011-12 tarihinde oynanan Manchester United-Ajax mücadelesi..." dendi.

    Bu andan sonra Beşiktaş taraftarı, sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlarda 19 Mart'taki Club Brügge maçında yeni rekora imza atmak için çalışacaklarını belirten mesajlar verdi.

    İlgili Haberler
    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (26)

    seda turkmobilWeb@haberler.com:

    8 gol yediniz o rekor iste karistrdlar haaaha

    1417
    74
    yanıtYanıtla
    seda turkmobilWeb@haberler.com:

    arkadaslar tesekurlr fenomen oluru isallh canlarm

    371
    4
    yanıtYanıtla
    mirzaMobil-ANDROID:

    Seda fenomeni bilmem ama kaşar olduğun kesin.. Fenerliysen avrupada sıfır puan alan tek dünya takımısınız, gsli isen gelenden geçenden bu sezon avrupada 4 yediniz..

    6
    181
    yanıtYanıtla
    tarafsizMobil-ANDROID:

    Ulan besiktas tarihin de ilk defa UEFA da son 18e kaldi.... Sevince bakarsan sanki sampionlar lig i kupa sini kazanmis gibi... hani bebeler yürümeye baslar ilk adimlari atarlarya ya, o sevinc, besiktas o misali

    130
    5
    yanıtYanıtla
    8mobilWeb@haberler.com:

    0

    114
    5
    yanıtYanıtla
    Çar$IMobil-IOS:

    Trdeki bütün taraftarlarin gelmesi lazim fb gs tb ve diger taraftarlarin da gelmesi lazim bjk yanliz birakmayalim

    46
    58
    yanıtYanıtla
    kapali kaleMobil-ANDROID:

    evt rekor 8tasin en fazla gol yiyen takim....... kayserisporluyuz

    56
    10
    yanıtYanıtla
    efe can:

    bir galatasarayli olarak tebrikler besiktas diyorum. allah yolunuzu acik etsin.

    28
    34
    yanıtYanıtla
    kağanMobil-ANDROID:

    seda Türk türkiyede tek büyük var besiktas ve diğerleri. biz sizin gibi 1 puan çekip Şampiyonlar liginden dönüp gelmedik gs gibi gelenden gecenden 4 de yemedik

    4
    53
    yanıtYanıtla
    hasan kayaMobil-ANDROID:

    bir fenerbahçeli olarak bjk ve taraftarı ile çok gurur duydum.İngilizleri boynu bükük gönderdik. yolunuz açık olsun KARTALLAR...

    25
    31
    yanıtYanıtla
    Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title