Haberler

Trabzonspor'un Rakibi Yarın Belli Olacak

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek temsilcimiz Trabzonspor'un rakibi, yarın Nyon'da yapılacak kura çekiminde belli olacak.

UEFA Şampiyonlar ile UEFA Avrupa Ligi'nde birinci ve ikinci ön eleme turlarının kura çekimi yarın gerçekleştirilecek.

İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde yapılacak kura çekiminde, iki organizasyonda da ilk iki eleme turunun eşleşmeleri belli olacak.

SAAT 13:00'TE BAŞLIYOR

Uefa Şampiyonlar Ligi'nde birinci ve ikinci ön eleme turlarının eşleşmeleri TSİ 13.00'te, UEFA Avrupa Ligi'nin birinci ön eleme turu eşleşmeleri TSİ 14.00'te, ikinci ön eleme turu eşleşmeleri ise TSİ 15.30'da başlayacak kura çekimiyle belirlenecek.

Kura çekimine UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 8 takım birinci ön eleme turundan, 30 takım ise ikinci ön eleme turundan dahil olacak. İlk turdan çıkacak olası 4 ekibin dahil edilmesiyle, 34 takımlı ikinci ön eleme turu kuraları çekilecek.

ÖN ELEME TURUNDA 102 RAKİP

UEFA Avrupa Ligi'nde ise birinci ön eleme turunda 102, ikinci ön eleme turunda 15 takım yer alıyor. İlk eleme turundaki 51 eşleşmeden gelecek olası takımlarla birlikte, toplam 66 ekipli ikinci ön eleme turu kura çekimi yapılacak.

Öte yandan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde birinci ön eleme turu müsabakaları 30 Haziran-1 Temmuz ile 7-8 Temmuz tarihlerinde, ikinci ön eleme turu maçları ise 14-15 ile 21-22 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. UEFA Avrupa Ligi'nde ilk eleme turu müsabakaları 2-9 Temmuz, ikinci ön eleme turu müsabakaları da 16-23 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

TRABZONSPOR'UN RAKİBİ BELLİ OLACAK

Kura çekiminde yer alacak tek Türk takımı olan Trabzonspor'un rakibi yarın belli olacak.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele verecek olan bordo-mavili ekibin, ikinci ön eleme turundan itibaren yer alacağı bu kulvardaki rakibi, yarın düzenlenecek kura çekiminde netlik kazanacak.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Trabzonspor İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (12)

ölümüne trabzon Mobil-ANDROID:

köpeklerin duasi kabul görseymiş gökten kemik yağarmış

11
5
yanıtYanıtla
kürtMobil-ANDROID:

Türk takımlarımıza başarılar. sonuçta onlar bizi de temsil ediyor

4
2
yanıtYanıtla
Faruk BerbermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Rakibi belli olsa nolacak sanki hamsi kafalilar sanki kupami alacaklar hic sevmiyom bu uzun burunlari

1
4
yanıtYanıtla
fenerlee:

inşallah elenir hamsiler

2
3
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

TS bitmiş hahahaa :D

1
2
yanıtYanıtla
321:

nası bi insansın la

1
1
yanıtYanıtla
GFB:

SİVASA HAMSİLER GİTTİMİ? BİZ ŞAMPİYON OLMASSAK 20 BİN OYU UNUTUN . . UEFA YADA BÖYLE DİYECEKMİ TRABZONLU ŞİKECİ YÖNETİCLER?

1
0
yanıtYanıtla
ı8yu:

sivasa hamsiler gitttimi? bu seferde avrupaya hamsi yollarsınız. . . .

1
0
yanıtYanıtla
türk oğlu türk:

beyler tv yayını varmı kura çekiminin

0
1
yanıtYanıtla
M.fil:

Başkanı bir yıl hapis yatıp uç yıl avrupa ya gidemeyen ve bunun karşılığında sikeci olduğu ispatlanan Takımı tutanların Filistin karşısında İsrailli test eklemeden hiçbir farkı yoktur.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title