Haberler

UEFA Cüneyt Çakır'ı Tüm Hakemlere Örnek Gösterdi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal-Bayern Münih karşılaşmasını yöneten Cüneyt Çakır 8.5 puan aldı ve Mesut Özil'in golünde verdiği karar tüm hakemlere örnek gösterildi.

UEFA şampiyonlar Ligi'nde bu haftanın en önemli maçı olan Arsenal- Bayern Münih karşılaşmasını başarıyla yöneten Cüneyt Çakır, sezonun en yüksek notlarından biri olan 8.5 puan aldı. Çakır ve ilave yardımcı hakem Barış Şimşek'in, Mesut Özil'in 90+4'teki golünden sonra yaptıkları yeni kural uygulaması da tüm hakemlere örnek gösterildi.

Türk futbolu adına güzel haberler peş peşe geliyor...

A Milli Takımımız'ın 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine kalmasının ardından, Avrupa kupalarında mücadele eden 3 büyük kulübümüzün başarılı sonuçlar alması UEFA klasmanında ülkemizi 11. sıraya taşıdı.

8.5 PUAN ALDI

Son güzel haber de Cüneyt Çakır'dan geldi... Geçtiğimiz salı günü Arsenal ile Bayern Münih arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçını yöneten Çakır, sezonun en yüksek notlarından biri olan 8.5 puan aldı.

Karşılaşmanın gözlemcisinin UEFA'ya gönderdiği raporda, Çakır'ın yanı sıra, ekibinde yer alan hakemlerimiz Bahattin Duran, Tarık Ongun, Cem Satman, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek hakkında da övgü dolu ifadeler kullandığı öğrenildi.

HAKEMLİK ADINA BİR İLK YAŞANDI

Bu arada Arsenal'in 2-0 kazandığı maçta hakemlik adına bir ilk yaşandı...

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında Mesut Özil'in kaleye gönderdiği topun çizgiyi geçtiğini belirleyen ilave yardımcı hakem Barış Şimşek, gol kararını verdikten sonra vücudunu sahaya döndürüp kollarıyla orta sahayı gösterdi. Cüneyt Çakır da bunun üzerine kollarıyla gol kararını işaret edip santra noktasına koştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Cüneyt Çakır Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

iftihar etmek lazim:

helal olsun ikinizede gogsumuzu kabartan haber, hep böyle olsun iste

107
1
yanıtYanıtla
TiMSAH:

CÜneyt Cakir gecen hafta bir oyuncumuza kirmizi kart gösterdi, , kendisine hakkimiz helal etmiyoruz.

4
36
yanıtYanıtla
el curdo:

bunun nesi ilk yaw.

7
8
yanıtYanıtla
cevat:

Cüneyt çakır Daha iyisi gelene kadar. . Türkiyenin gelmiş geçmiş EN BAŞARILI HAKEMİDİR. . .

12
2
yanıtYanıtla
MemoliMobil-IOS:

UEFA bide gelsin bu herif Türkiye'de maclari Nasıl çalıyor.

4
7
yanıtYanıtla
Adanalı:

Türkiye de kaçtane var bence tek

0
3
yanıtYanıtla
futbolseverin biri:

Gavura adamlik adalet yapacagina birazda kendi ulkesinde yapsin.gelsinlerde turkiyedeki yonettigi maclari nasil felaket bir sekilde taraf turarak yonettigini gorsunler.

3
0
yanıtYanıtla
afşin:

türkiyede adamların karısına kızına küfür ediyor binlerce kişi adamları tehtit ediyorlar futbolcular her pozisyona itiraz ediyor başkanlar yenilgiyi hakemlere kesiyor teknik tirektörler kötü futbolu hakemlere yıkıyor böylece kurtuluyor avrupada böyle degil adam idda oynuyor hakem maçta onun istedigi gibi karar vermeyince tehtit ediyorlar

1
0
yanıtYanıtla
efe can:

yaw su dünyanin hali komik vallaha. cizgi hakemi verdi karari karar yanlis olsaydi zavali hapi yutmustu. dogru cikti. orta hakem sefasini sürüyo yada arti yaziliyo. allahdan baska su garibani gören yok. niye cizgi hakemini kutlamamis yada adi gecmiyo uefa da

0
0
yanıtYanıtla
Uefa uefa dedin bak beni gönlümden yedin:

Uefa zaten cüneyt çakırı seçmesi gerekiyordu, en çok hata yapan onlara en çok uyan hakemi seçmesi gerekiyordu normal karşılayın bunu. Zaten uefa hepinizin bildiği üzerine şike depremiyle sallanıyor cüneyt çakırı seçmesine mi şaşırıyorsunuz?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title