Haberler

Uefa, Arnavtluk -Sırbistan Mücadalesini En Kritik Maç İlan Etti

Uefa, Arnavtluk -Sırbistan mücadalesini en kritik maç ilan etti UEFA, Avrupa Şampiyonası 2016 Elemeleri kapsamında, yarın akşam oynanacak Arnavtluk - Sırbistan mücadelesini en kritik maç ilan etti.

Uefa, Arnavtluk -Sırbistan mücadalesini en kritik maç ilan etti

UEFA, Avrupa Şampiyonası 2016 Elemeleri kapsamında, yarın akşam oynanacak Arnavtluk - Sırbistan mücadelesini en kritik maç ilan etti.

EURO 2016 elemelerinde Belgrad'daki maçta çıkan olaylar nedeniyle yarın akşam yapılacak mücadele, Arnavutluk'un Elbasan kentine alınmıştı. UEFA tarafından en kritik maç ilan edilen Arnavtluk - Sırbistan karşılaşmasının yapılacağı stada güvenlik nedeniyle girişler askıya alında.

Arnavtluk Başbakanı Edi Rama ve mevkidaşı Sırbistan Başbakanı Aleksandar Vuçinin de takip edeceği mücadele için stada, bu sabahtan itibaren UEFA yetkilileri dışında giriş yasaklandı. Karşılaşmanın yapılacağı stadı yaklaşık olarak bin polis takip edecek. Öte yandan, Kosova Spor Bakanalığı, Kosovanın her kentinde büyük ekralanlar yerleştirerek, vatandaşların meydanlarda maçi seyretmek içim olanak sağladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutluk Belgrad Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title