Haberler

UEFA, 6 Süper Lig Kulübüne Lisans Vermedi

Güncelleme:

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in "3 Temmuz sürecinden daha tehlikeli bir süreç bizi bekliyor" açıklamasından sonra gözlerin çevrildiği kritik toplantı sona erdi... TFF Kulüp Lisans Kurulu bugün yaptığı kritik toplantı ile 2015-2016 sezonunda UEFA Kulüp Lisansı alan takımları belirledi.

Bazı kulüpler evraklarını son anda tamamlayarak UEFA Kulüp Lisansı alırken bazı kulüpler ise eksik belgelerinden dolayı lisans alamadı.

6 KULÜBE LİSANS YOK

Sporx'in haberine göre; Beşiktaş, Rubin Kazan'a yapılan ödeme konusunda istenen belgeleri tamamlamasının ardından UEFA kulüp lisansına kavuşurken Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor, Balıkesirpor, K.Erciyesspor UEFA Kulüp Lisans alamayan kulüpler oldu.

Bu kulüpler sezon sonunda Avrupa Kupaları'na katılma hakkı elde etmeleri halinde UEFA Kulüp Lisansı'na sahip olmadıkları için kupaya alınmayacaklar.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Akhisar Belediyespor Kayseri Erciyesspor Eskişehirspor Gaziantepspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl?
500

Yorumlar (18)

KayserimobilWeb@haberler.com:

Erciyes şimdi şampiyonlar liginde yok mu Kahrolsun UEFA...

12
3
yanıtYanıtla
LPG:

3 TEMMUZDAN DAHA MI TEHLİKELİ. EEE 3 TEMMUZDA NE OLMUŞ. KİMSEYE CEZA FALAN VERMEDİ TFF. HARBİ TÜP KAFALI BU

9
1
yanıtYanıtla
cevriyemmobilWeb@haberler.com:

Zaten katılamıyorlar buda habermi

8
0
yanıtYanıtla
gfbMobil-ANDROID:

Balıkesirspor uefa ya gidemiyormu tüh tüh

8
0
yanıtYanıtla
mersin33:

bu karar siyasidir lig bittikten sonra bu açıklanabilirdi fb maçımıza şaibe bulaştırıldı bir mersinli olarak akp güdümündeki TFF''yi Allaha havale ediyorum 7 haziranda sandıkta görüşürüz

2
4
yanıtYanıtla
beter olsunlarmobilWeb@haberler.com:

zaten çoğu tarihlerinde hiç katılmamış ve sonsuza kadar katılma ihtimalleri de yok

4
1
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

HAHAHHAHHA cokta fifi zaten katılımıyorlarkı

4
0
yanıtYanıtla
İktidar:

Ülkede böyle muhalefet olursa, tabiiki de Avrupa Kupaları''na katılamazlar.

1
3
yanıtYanıtla
ne oldu bana:

Erciyesin ronaldo transferide boşa oldu desenize, Yazık la, , lololo

3
1
yanıtYanıtla
G o lMobil-ANDROID:

TURAN sen salakmisin?her yerden çıkıyorsun.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title