Haberler

Uedaş'tan Çanakkale Valisi Tavlı'yı Ziyaret

Balıkesir, Bursa, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını üstlenen Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (UEDAŞ) Genel Müdürü Mesut Efe, görevine yeni başlayan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’yı önceki gün makamında ziyaret etti.

Balıkesir, Bursa, Çanakkale ve Yalova'nın elektrik dağıtımını üstlenen Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (UEDAŞ) Genel Müdürü Mesut Efe, görevine yeni başlayan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı'yı önceki gün makamında ziyaret etti.

Görüşmede Vali Tavlı'ya 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Efe, Çanakkale'de elektrikle ilgili bir sorun yaşanmadığı bilgisini vererek "Ekiplerimiz 7/24 sahada çalışmakta. Ayrıca yaklaşan kış mevsimi için Çanakkale'de bakım çalışmalarına da hız verdik. Çanakkale çok rüzgar alan bir bölgemiz. Onun için her an, her tür arızaya karşı hazırlıklıyız. Çanakkale'de kesintisiz enerji için yatırımlarımız devam ediyor" ifadesini kullandı.

Bu arada Çanakkale Valisi Orhan Tavlı'ya, UEDAŞ'ın geleneksel hale gelen 'Şehrin Işıkları' fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflardan biri hediye edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Tavlı Balıkesir Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title