Haberler

Uedaş, Bursa-Kasımpaşa Karşılaşmasında Özel Çocukları Ağırladı

Bursa Özel Çocuklar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden bir grup bedensel ve zihinsel engelli öğrenci, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki Bursaspor-Kasımpaşa karşılaşmasını UEDAŞ’ın özel locasından izledi.

Bursa Özel Çocuklar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden bir grup bedensel ve zihinsel engelli öğrenci, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki Bursaspor-Kasımpaşa karşılaşmasını UEDAŞ'ın özel locasından izledi.

Spora destek vermek üzere Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda özel bir loca kiralayan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), hafta sonunda çok özel konuklarını ağırladı. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda, Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında Bursaspor-Kasımpaşaspor karşılaşmasını izleyenler arasında Bursa Özel Çocuklar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden bedensel ve zihinsel engelli bir grup öğrenci de vardı. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Bursa Özel Çocuklar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Uğur Dağlar, 5 çocuk ve 5 öğretmenden oluşan bir grubu locada ağırlarken, çocukların maç boyunca hoşça vakit geçirmesi sağlandı.

Bursaspor'un sahadan 1-0 galip ayrıldığı maç sonrasında konuklarına kendilerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Mesut Efe, projede emeği geçenlere de özel olarak teşekkür etti. Efe, "Spora destek olurken, engelli çocuklarımıza da sporun her alanını sevdirmek istiyoruz. Amacımız onların önündeki tüm engelleri kaldırmak" diye konuştu.

UEDAŞ, Bursa'nın en değerli markası olan Bursaspor'a destek olmak için Timsah Arena'da loca kiralamış ve mayıs ayında Bursaspor Kulübü ile anlaşmaya imza atmıştı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursaspor Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title