Haberler

'Uçurtmanın Kuyruğu" Oyunu Yarın Prömiyer Yapacak

Güncelleme:

Erzurum Devlet Tiyatrosu, Savaş Dinçel tarafından kaleme alınan Semih Çelenk'in yönettiği 'Uçurtmanın Kuyruğu' oyununu tiyatroseverlerle buluşturacak.

Erzurum Devlet Tiyatrosu, Savaş Dinçel'in yazdığı ve Semih Çelenk'in yönettiği 'Uçurtmanın Kuyruğu'adlı oyunu yarın seyircisiyle buluşturacak.İki kişilik oyunun başrollerinde ise oyuncular Levent Aras ile Emrah Keskin yer alıyor.


Yönetmen Semih Çelenk, 'Uçurtmanın Kuyruğu' adlı oyunun iki kişilik bir oyun olduğunu, daha önce hem şehir tiyatrosunda hem de devlet tiyatrosunda birer kez oynandığını söyledi.

"OYUNDA BİR GENCİN GEÇMİŞ TRAVMALARIYLA YÜZLEŞMESİ VAR"

"Uçurtmanın Kuyruğu" adlı oyunda insanın kendisini geliştirememiş, bireyselleşememiş ve baba gölgesinde kalmış bir insanın geçmişe dönerek, kendi travmalarıyla yüzleşmesinin anlatıldığını ifade eden Çelenk, "Geçmişindeki kendisinin mutlu hissettiği anları, mutsuz hissettiği anları tekrar baştan sona gözden geçiriyor ve bir değişime uğruyor" dedi.

EDT Müdürü de olan Levent Aras ise 2014-2015 sezonuna üçüncü büyük oyunla merhaba dediklerini vurgulayarak, Deli İbrahim adlı oyunla 1 Ekim'de perde açtıklarını, 13 Ocak'ta da "Adviye Abla" oyunuyla devam ettiklerini kaydetti.

Oyun için bir ay yoğun şekilde çalıştıklarını kaydeden Aras, "Bu üçüncü oyunumuz. Yarın saat 19.30 bu oyunla ilk kez seyirciyle buluşacağız. Uçurtmanın Kuyruğu 30 günlük çalışmanın ürünüdür" diye konuştu.Emrah Keskin de bir kez daha seyircilerin karşısına çıkacaklarını, bu oyun için zor bir süreç geçirdiklerini söyledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Semih Çelenk Savaş Dinçel Erzurum Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title