Haberler

Ucunda ölüm dahi olsa gereken yapılacak (Sondakika Haberler)

Güncelleme:

Ucunda ölüm dahi olsa gereken yapılacak (Sondakika Haberler) Başbakan Binali Yıldırım: Asla ve asla bu gibi kalkışmalara müsaade etmeyeceğiz. Darbe demek doğru olmaz. Bunu yapanlar en ağır şekilde bedelini ödeyeceklerdir.

Başbakan Binali Yıldırım : Asla ve asla bu gibi kalkışmalara müsaade etmeyeceğiz. Darbe demek doğru olmaz. Bunu yapanlar en ağır şekilde bedelini ödeyeceklerdir.

Başbakan Binali Yıldırım, CNN Türk ekranlarına canlı yayınla bağlanarak 'Bu bir kalkışmadır' dedi. Başbakan Binali Yıldırım kısa açıklamasında "Belirli bölgelerde devletin emanet ettiği silahları alıp devletin görevlilerine doğrultan sorumsuzca bir takım gruplar var. Bu kalkışmayı yapanın kim olduğuklarını en kısa sürece belileyeceğiz. Bu gruplara karşı güvenlik görevlerimiz harekete geçmiştir." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra NTV kanalına verdiği canlı yayın demecinde "Milletimiz rahat olsun, bu gruplara müsamaha gösterilmeyecek. Emniyet harekete geçti, misliyle karşılık verilecek" dedi.

Başbakan Yıldırım sözlerinde 'Ucunda ölüm dahi olsa gereken yapılacak' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Binali Yıldırım Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title