Haberler

Üçüncü Köprü'ye 12 Talip

Güncelleme:

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yolları ihaleleri için bugüne kadar 12 firma şartname satın alırken, ihalelere daha çok yerli firmalar ilgi gösteriyor

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yolları için ihaleye çıkıldığını açıkladı.

İHALE MART'DA

Turhan, yaptığı açıklamada, İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprünün bağlantılı yolları Kınalı-Odayeri otoyolu ve Kurtköy-Akyazı otoyolu için 6 Mart 2015'te ihale yapılacağını ifade etti.

12 FİRMA TALİP

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yollarının Yap-İşlet-Devret (YİD) modeliyle ihale edildiğini kaydeden Turhan, bugüne kadar 42 firmanın şartnameyi incelediğini, 12 firmanın şartname satın aldığını bildirdi.

TOPLU İHALEYE TEKLİF YOK

Kuzey projeyi ilk etapta üçüncü köprü ve bağlantı yolları dahil olmak üzere bütün halinde ihale ettiklerini ancak bu ihalede teklif gelmediğini söyledi.

YÜZDE 90 KAPASİTEYLE ÇALIŞILIYOR

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ayak uzunluğunun 332 metreye ulaştığını, köprü yapım hızının planlandığı gibi sürdürüldüğünü belirten turhan, köprünün bağlantı yolları, viyadük ve tünellere yönelik çalışmalarda epey mesafe kat edildiğini anlatan Turhan, köprünün inşa edildiği bölgenin yağış aldığını ve bu durumun çalışma şartlarını olumsuz etkilediğini bildirdi.

TAMAMLANMA TARİHİNİ AÇIKLADI

Turhan, teknik bir sıkıntı yaşanmazsa projenin 2015 sonunda tamamlanmasını hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İstanbul Marmara Kurtköy Kınalı Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (15)

AslanMobil-ANDROID:

Vatana millete hayirli ugurlu olsun. Yapan ve sebeb olanlardan Allah razi olsun

75
6
yanıtYanıtla
gözcüMobil-ANDROID:

proje bitim tarihini veriyorum (2016)sonu.

14
50
yanıtYanıtla
ali arslan:

Iste Bu Dünyanin en uzun Köprüsü Dünyanin en büyük Havaalani Dünyanin en uzun Tüneli iste birde bunu gözü kapililar görse sunu yapilanlari da Hükümete camur atmasalar.

37
12
yanıtYanıtla
Helal olsunMobil-ANDROID:

Eğer bu hükümete hırsız diyen insanların destekledikleri partilerde keşke böyle hırsızlık yapsaydıda o günleri görmeseydik duymasaydık eğer bu insanlar hırsızsa böyle hırsızlara can feda

12
8
yanıtYanıtla
ihtiyar:

köprü yapmak halka vadandaşa bir hizmettir lakin yukardaki herifler her zamanki gibi paranın altında kalacaklar anlayın canım bakan bakan çocukları falan filan işde

5
13
yanıtYanıtla
DOĞRUYOLDAYIM:

Yahu her gün böyle güzel haberler vermeyin, muhalefetinde coluk cocugu var garibanlar yetim kalmasin.

11
0
yanıtYanıtla
hasan:

Yap işlet devret bedavamı sandın para verip aldım

6
4
yanıtYanıtla
UİE:

VERİN GAVURLARA GİTSİN BU ÜYKENİN TOPRAKLARININ GENELİ GAVURLARDA

0
8
yanıtYanıtla
uzaktan bakan:

tasi tas ustune koyan halka haka hizmet edendir , kuru laf ureten deyil

7
0
yanıtYanıtla
66 yzgtMobil-IOS:

Iktidarların görevidir hizmet etmek,tabiki yapacaklar köprü,otoyol,tünel,489 milyar dolar dış borç oldu,,ana TC devletini Bölme durumuna getirdiler bunlarıda göz önüne getirin

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title