Haberler

Üçüncü Köprü'nün İnşaatına Sızıp Ölüm Oyunu Oynadılar

Güncelleme:

İnşaatı tam gaz devem eden üçüncü köprü şantiyesine gizlice giren iki arkadaş, köprünün kulesine ölümle dalga geçercesine tırmandı. İki çılgın yaşadıklarını kameraya aldı.

İstanbul'da yapımı devam eden Üçüncü Köprü'nün şantiyesine gizlice giren iki arkadaş, köprünün kulesine tırmandı.

ÖLÜMLE DANS ETTİLER

Gençlerin hiçbir güvenlik önlemi almadığı görülürken, korku dolu o anlar saniye saniye kaydedildi.

İSİMLERİ DE BELLİ

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitimine az bir zaman kala Pavel Smirnov ve Özcan İpar isimli iki genç köprüye gizlice çıktı ve bu tehlikeli anları saniye saniye kaydetti. Smirnov ve İpar'ın köprüye nasıl çıktıkları ise henüz bilinmiyor.

KARAYOLLARI'NDAN AÇIKLAMA YAPILDI

"3. köprüye gizlice çıktılar" haberlerine ilişkin incelemeler sonucunda bilgilendirme yapılmasının gerekli görüldüğünün ifade edildiği açıklamada, Smirnov ve İpar'ın şantiye çalışanlarının izinli olduğu 1 Kasım seçimlerinden bir önceki gün köprüye çıkmış olabileceği belirtilerek, "Şahısların genel seçimler sebebiyle çalışmalara ara verildiği dönemde, işçilerin ve kule vinç operatörlerinin görev yerlerinde olmamalarının getirdiği rahatlıktan da faydalanarak 1 Kasım seçim günü, günün ağarması ile birlikte haberlerde bahsi geçen özçekimi yaptıktan sonra kimseye görünmeden gene aynı şekilde şantiyeden çıktıkları tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Köprü genelinde 2 güvenlik müdürü, 4 vardiya amiri ve 73 güvenlik personelinin gece ve gündüz görev yaptığının paylaşıldığı açıklamada, şantiye sahasında belirli noktalarda güvenlik kameralarının mevcut olduğu, bunların incelenmesine de devam edildiği kaydedildi. Öte yandan, ilave güvenlik tedbirlerini artırmak maksadıyla da gerekli çalışmalara başlandığı vurgulandı.

Köprü genelinde güvenlik işlerinin inşaat sahası olması sebebiyle yüklenici firma sorumluluğunda olduğunun altı çizilen açıklamada, "Her türlü güvenlik tedbirini almak veya aldırtmak zorunluluğu firmadadır. Şu anda güvenlik işleri özel bir güvenlik firması tarafından yürütülmekte olup, konu ile ilgili soruşturma ve incelemeler devam etmektedir. Olayda ihmali olanlar hakkında gerekli cezai işlemler uygulanacaktır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

osman:

o köprüyü yapmak marifet, oraya tırmanmak değil.

20
5
yanıtYanıtla
glcn:

ha o zaman cıkarsın

yanıt0
yanıt0
ÖZ:

Hahaha ilk çıkan siz misiniz yoksa vinç kullanıcısı mi?

11
2
yanıtYanıtla
Ne haberMobil-IOS:

Düşüp geberselerdi daha iyi haber olurdu??

8
3
yanıtYanıtla
ABDULLAH ÖCALAN (ARTİN AGOPYAN):

PEK SAYIN DEMİRTAŞ KÜRTÇE BİLMEZ, ZAZADIR. . . . . . DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKİ 20 AŞİRET KÜRTÜZ ZAZAYIZ DİYEREK TECHİRDE KALAN ERMENİLERDİR. . . . . . BUNLAR AÇIKCA BİLİNMEKLE BİRLİKTE BU AŞİRET ÜYELERİ PEK ÇOK ULUSAL GAZETEDE BU GERÇEĞİ ANLATARAK ARTIK KİMLİKLERİNİ GİZLEMEDİKLERİNİ ALENEN AÇIKLAMIŞLARDIR. . . . . DEMİRTAŞTA BUNLARDAN BİRİDİR. . . . . . ESASEN PKK TERÖRÜDE BUNLARIN ESERİDİR. . . . . YABANCI İSTİHBARAT RAPORLARINDA PKK DA 2000 ERMENİ BULUNDUĞU VE ÜST YÖNETİMDE YER ALDIKLARI AÇIKÇA GEÇMEKTEDİR. . . . .

11
0
yanıtYanıtla
Anavatan:

O değildi bu adamlar nasıl elini kolunu sallayarak oraya çıkıyorlar. Ya sırtında 50 kilo patlayıcı olan bir terörist çıksaydı?

10
0
yanıtYanıtla
Kadir:

Dunyayi mi kurtardiniz???

9
1
yanıtYanıtla
........:

Boş adam ne yapsın boş işlerle uğraşağınıza gidin camide namaz kılın tipsizler 2 saatte çıkmışsın Allaha 1dk verseniz ne olacak yani boş inasanız ikinizde malın önde giden çaresiz ikitane dangalak

3
7
yanıtYanıtla
McMobil-ANDROID:

Kim n3 derse desin selfienin krali olmuş

6
4
yanıtYanıtla
Selim Tufan:

Harbiden gerizekalılar. Litosfer''e geldik diyor. Litosfer yer kabuğu demek. Litosfere ulaşmak için yukarı değil aşşağı inmen lazım :):)

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title