Haberler

Üçüncü Köprünün Otoyol İhaleleri İki Ay Ertelendi

Güncelleme:

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi yapım ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri kesimi yapım ihalesi de 7 Eylül'e ertelendi.

Uaştırma Bakanlığı, üçüncü Boğaz köprüsünün iki tarafında inşa edilecek Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kurtköy- Akyazı ve Kınalı-Odayeri etaplarının yapım ihalesinde teklif alma sürelerini ikişer ay erteledi.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilanlara göre, gelen taleplere bağlı olarak, tekliflerin hazırlanabilmesi için "ek süreye ihtiyaç duyulacağı" belirtilerek, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi yapım ihalesi 30 Haziran'dan 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri kesimi yapım ihalesi de 7 Temmuz'dan 7 Eylül'e ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Kurtköy Marmara Kınalı Akyazı Emlak Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (43)

arif.kl:

3 KÖPRÜ YAPILMASIN ARKADAŞ NE GEREGİ VAR DİYENLERE SESLENİYORUM . DİREKLER DİKİLİ ŞEKİLDE SİZİ BEKLİYOR .

49
6
yanıtYanıtla
DEMIR LAZ:

haınlık yapmayın ulannnn. . . . . bu projelerı durdurmak haınlıkdırr. usulsuzluk varsa ayrı ama projeyı durduramazsınızz

38
2
yanıtYanıtla
lensmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Biz köprüye karsi degiliz talan edilen kuzey ormanlarina ve ranta karsiyiz Iyi niyet olsa 3.köprü 1 ve 2.ye yakin bir yere yapilabilirdi.

9
28
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Artık papuç pahalı. AKP nin istediğimi yaparım, nasılsa kimse beni engelleyemez devri bitti. Şimdi işleri KANUNLARA, YASALARA, AHLAKA UYGUN YAPMA DEVRİ BAŞLIYOR. Bazıları kızacak ama EY SEÇİM HÜKÜMET YOKKEN BİLE BAZILARINI HİZAYA SOKUVERDİN.

1
31
yanıtYanıtla
sami jan:

yapılmasın hiç biri, eski zamana geri dönülsün, pkk yeniden eylem yapsın, her yıl yüzlerce asker ve pkklı ölsün, yollar yeniden daraltılsın, trafik kazaları artsın, gözaltında kaybolmalar, faili meçhul cinayetler vs vs geri gelsin hepsi hatta FSM ve boğaziçi köprüsü de yıkılsın, maramarayada bi bomba tamamdır. . ne gerek var bunca projeye, 3. havalimanı da kalsın, atatürk hl yımalım safiye soyman havaalanı yeter bravo

30
1
yanıtYanıtla
ŞUVEYABU:

BAZI ÇEVRELER MEMNUN OLDUMU (SOĞUDUMU) ARTIK . . . BİDE KINA YAKSINLAR. . . . PARTİ-MARTİ OLAYI DEĞİL DE ; BURAYA KADAR GELMİŞ BİR İŞİN DURDURULMASI VATAN HAİNLİĞİ DEĞİLDE NEDİR??? O KADAR MİLYARLAR. . . N''OLCAK ŞİMDİ !. . . YAZIK DEĞİLMİ BU MİLLETİN PARASINA. . . ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN. . . . . . . AMİİİİNNN. . . . .

27
4
yanıtYanıtla
ÇIRMIKTILI:

anladık anladık BU DİRELKER BİRİLERİNE BATMIŞ ki sürekli inş. engelliyorlar doğudaki yatırımlarda başka birilerine batıyor zaten yatırım yapılmasın yan gelip yatılsın zaten dert baş bu geişen türkiyeyi engellemek koalisyonlarda bunun için Allah ıslah etsin başka ne diyeyim

26
2
yanıtYanıtla
ULkucu kurtmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

YAaa boyle olur iste 13yildir canla basla hizmet eden biri vardi simdi ulkenin hali malum bunlar basa gelirse olanlarida gikarlar hain bunlar

23
4
yanıtYanıtla
eski Türkiye:

geri geliyor. Yatırımlar durdurulacak geri gidiş ekonomik çöküş başlayacak izleyin ve görün

23
4
yanıtYanıtla
MilletmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hicbir ulke yokturki icinde icinde bizim kadar vatan haini barindiran su yorumlara bak yaa bati ulkeyi isgal etse onlarin bayraklariyla onlari karsilarsiniz saddam kaddafi gitti ulke noldu simdi tayip gidince mumla aricaksiniz vatan hainleri

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title