Haberler

Ücretsiz Ulaşım Kartına El Konulunca Şoförü Tartakladı

Güncelleme:

Erzurum'da 65 yaş üzerinde olduğu için verilen ücretsiz ulaşım kartıyla eşini otobüse bindirmek isteyen Eyüp Şahin, kartına el konulunca çılgına döndü.

Erzurum'da 65 yaş üzerinde olduğu için verilen ücretsiz ulaşım kartıyla eşini otobüse bindirmek isteyen Eyüp Şahin, otobüs şoförü tarafından kartına el konulunca çılgına döndü. Otobüs şoförü Yakup Düzyurt'un yakasına sarılarak sağa sola savuran Şahin, otobüsü durduran şoförün çağırdığı polisler tarafından eşiyle birlikte karakola götürüldü.

Olay merkez Yakutiye ilçe merkezindeki Atatürk Üniversitesi kampusunda meydana geldi. Dadaşkent ile Yenişehir semtleri arasında çalışanbelediye otobüsüne  Atatürk Üniversitesi'nden binen Nazire Şahin'in yerine, eşi Eyüp Şahin sahip olduğu ücretsiz kartı basıp araçtan indi. Bunun üzerine otobüs şoförü Yakup Düzyurt, Eyüp Şahin'i yanına çağırdı ve karta bakmak istedi. Şoför, Eyüp Şahin'in kartına 'başkası için kullandığı' gerekçesiyle el koydu.

Buna sinirlenen Şahin, otobüs şoförü Yakup Düzyurt'un yakasına sarılıp sağa sola sallamaya başladı. Otobüsü durduran Düzyurt, cep telefonu ile polisi arayıp yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polisler Nazire- Eyüp Şahin çiftini, sürücünün şikayeti üzerine otobüsden indirip karakola götürdü. İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan Eyüp Şahin, "Eşim ücretsiz kartını evde unutmuş. Onun yerine kendi kartımı bastım ve ben de aşağı indim. Bunda ne var? Şoför kartıma el koyunca sinirlerime hakim olamadım" diye konuştu.

Otobüs şoförü Düzyurt ise, "Ücretsiz kartını başkasının yerine kullanamaz. Kartına el koyduğum için bana saldırdı. Şikayetçiyim" dedi. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Yakutiye Erzurum Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

65 mağduru Mobil-IOS:

Yaşlılara Saygısızlık yapmamız imkansız ama adam ne yapsın belediye arabalarından inmiyorlar ben Erzurum lu olarak belediye arabalarına bindiğim de oturamıyorum dedelerden yer yok belirli saatlerde binseler çok iyi olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title