Haberler

Ücretsiz Online Kablo Eğitimi

"Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir..." girişimi ile Türkiye'de yaklaşık 2700 sektör profesyoneline ulaşan Prysmian Group Türkiye, yine bir ilke imza atarak online kablo eğitimlerini başlattı.

Ücretsiz ve herkesin katılımına açık olan Online Kablo Eğitimleri 7 modül ve 1 sınavdan oluşuyor.

Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group'un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye'nin kablo sektöründe çalışanların bilgi seviyesini yükseltmek amacıyla, 2015 yılının Aralık ayında hayata geçirdiği Online Kablo Eğitimi her geçen gün daha fazla kişiye ulaşıyor.

"Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…" girişiminin önemli ayaklarından birini oluşturan Online Kablo Eğitimi'ne; öğrenciler, akademisyenler, öğretmenler, elektrik mühendisleri, elektrik teknisyenleri, elektrik teknikerleri, proje tasarımcıları ve distribütörler başta olmak üzere çok geniş bir kitle, dilediği zaman www.prysmiangroup.com.tr adresinden ücretsiz olarak katılabiliyor.

Sektörü ileri seviyelere taşıyacak çalışmalarını sürdüren Prysmian Group Türkiye'nin hayata geçirdiği Online Kablo Eğitimi, kablolar hakkında temel bilgiler, kabloların uygulama alanları, malzeme teknolojileri, genel kablo yapısı, yangın performans testleri, kablo ve makara kullanımı ve Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (CPR) olmak üzere 7 modülden ve bir sınavdan oluşuyor. Sınavda başarılı olan katılımcılar, eğitim sonrasında katılım belgesi almaya hak kazanıyor.

"Bilgi çağının yenilikçi uygulamalarını kullanıyoruz"

Prysmian Group Türkiye Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Tamer Yavuztürk, eğitimle ilgili olarak şu bilgileri verdi:

"2012 yılından itibaren sürdürdüğümüz "Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir..." girişimimiz kapsamında Türkiye'de ve yurtdışında yaklaşık 2700 kişiye birebir ulaştık. Teknolojinin hızla ilerlediği ve dijitalleştiği günümüzde, bilgi çağının yenilikçi uygulamalarını kullanarak, ziyaret edemediğimiz kişilere, internet ortamında, zaman ve mekan sınırı olmadan erişebilmek; onlarla sektördeki gelişmeleri paylaşabilmek, ürünlerimiz ve yeni teknolojiler hakkında bilgiler verebilmek ve kablolar hakkındaki bilgi seviyelerini biraz olsun artırabilmek bizler için gurur verici. Henüz eğitime katılmamış kişileri de, zaman ayırıp kendileri için çok yararlı olacağını düşündüğümüz bu eğitime katılmaya davet ediyoruz."

Prysmian Group'un dünyada olduğu kadar Türkiye'deki başarısının da insan kaynağındaki kalite ile doğrudan bağlantılı olduğunu belirten Prysmian Group Türkiye CEO'su Erkan Aydoğdu ise, "Yaklaşık 5 yıl önce duyurduğumuz ve gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda arkasında durduğumuz "Türkiye'yi Yarınlara Bağlıyoruz" misyonumuz bize yol göstermeye devam ediyor. Sürekli öğrenim ve eğitimle birlikte, mesleki gelişim fırsatları sunarak kaliteli insan kaynağı yetiştirmeye büyük önem veriyoruz. Türk kablo sektörünün bugüne kadarki en kapsamlı bilinçlendirme projesi olma özelliğini taşıyan "Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir..." girişimi ile benzer görünen kabloların çok farklı performans gösterebileceğine dikkat çekmek ve düşük kaliteli ürünleri tercih etmenin getirebileceği olası riskleri vurgulamak amacıyla Türkiye'de başlattığımız bu girişim, diğer ülkelere de örnek oldu. "Türkiye'yi Yarınlara Bağlıyoruz" misyonumuz doğrultusunda her gün daha sağlam adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title