Haberler

Ücretini Alamayınca Baz İstasyonuna Çıktı

Güncelleme:

Bir kişi, eski işyerinin ücretini ödemediğini, adına alınan cep telefonlarının faturaları nedeniyle haciz geldiğini iddia ederek, protestoda bulundu.

Bolu'da, bir maden işçisi, eski işyerinin ücretini ödemediğini, adına alınan cep telefonlarının faturaları nedeniyle haciz geldiğini iddia ederek 3'üncü kez baz istasyonuna çıkarak, protestoda bulundu. Daha önce balta ile baz istasyonuna çıkan şahıs, bu kez silahla direğe çıkarak tabanca ile havaya defalarca ateş açtı.

Mengen'in Gökçesu Beldesi'nde bir ocakta çalışan maden işçisi, 16 Mayıs'ta beldede bulunan bir baz istasyonuna çıkarak, eski işyerinin ücretini ödemediğini, şirketin kendi üzerine aldığı cep telefonlarının faturaları nedeniyle yeni çalıştığı ocaktaki maaşına haciz geldiğini iddia etti. Şahıs, bir süre sürdürdüğü eyleminin ardından aşağı indi. Şahıs, 30 Mayıs'ta ise Mengen Selpek mevkiinde bulunan bir baz istasyonuna çıkarak yine benzer eylemde bulundu.

Mehmet Altıntaş bugün eylemini Mengen'den Bolu'ya kaydırarak, araç trafiğinin en yoğun olduğu D-100 Karayolu Abant kavşağındaki baz istasyonu direğine çıktı. Mehmet Altıntaş'ı görenler 112 Acil Servis ve itfaiyeden yardım istedi.

Yanına kimsenin yaklaşmasını istemeyen şahıs, direkte basamakların olduğu yere oturdu. Daha önceki eyleminde balta ile direğe çıkan Mehmet Altıntaş bu kez üzerinde bulunan tabancayı çıkartarak defalarca havaya ateş açtı. Mehmet Altıntaş yaklaşık 30 metre yükseklikte kendisini iple direğe bağladı. Şahıs, jandarma ekiplerine 3 gün boyunca direkten inmemesi yönünde konuştu.

Şahıs eylemine devam ederken, jandarma, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri beklemeye devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Altıntaş Gökçesu Mengen Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title