Haberler

Üçpınar Mezarlığı Modernize Ediliyor

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi kullanılmaz durumda olan Üçpınar Mezarlığı’nda incelemelerde bulundu.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi kullanılmaz durumda olan Üçpınar Mezarlığı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, içerisinde idari bina, gasilhane, morg gibi unsurların yer alacağı yeni mezarlık projesi yapılması için talimat verdi.

Karesi Belediyesi kırsal mahallelere yatırım yapmaya aralıksız devam ediyor. Kilit parke, asfalt, park, okul, çevre düzenlemelerinin yanı sıra istihdama yönelik projeleri de bir bir hayata geçiren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi vatandaşları ziyaret etmek için gittiği Üçpınar Mahallesi'nde mezarlıkta da inceleme yaptı. Mezarlığın kötü halini görerek yeni bir planlama için gereken talimatları veren Başkan Yılmaz, mezarlığın daha modern ve halkın rahatlıkla kullanabilmesi için yeni bir mezarlık projesi hazırlanması istedi. Mezarlıkta ölmüşlerin ruhuna da dua eden Başkan Yılmaz ve ekibi projeyi hızlı bir şekilde tamamlayıp, hizmete sokmak için kolları sıvadı.

Karesi Belediyesi ekipleri yaklaşık 45 dönümlük arazi üzerine kurulan mezarlık için yeni proje planlamaya aldı. İçerisinde gasilhane, morg ünitelerinin bulunacağı idari bina, yeni gömü alanları, ziyaretçiler için dinlenme noktaları yapılması planlanıyor. Ayrıca Belediye ekipleri tarafından mezarlığın çevre düzenlemeleri de yapılacak. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Üçpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title