Haberler

Uçhisarlı Bayanlar Fidan Dikti

Uçhisar Belediyesi daha yeşil ve yaşanabilir bir Uçhisar için ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

Uçhisar Belediyesi Kadın Meclisi üyesi bayanlar, 7. Harım Sokak'ta bulunan park alanında fidan dikimi yaptılar. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, belediye meclis üyelerinin de katıldığı fidan dikim etkinliğinde çok sayıda Uçhisarlı bayan, karaçam, ıhlamur ve sedir fidanlarını toprakla buluşturdu.

Bahar ayının gelmesiyle yeşil alanların bakımına hız kazandıran Başkan Karaaslan, "Kasabamızdaki tüm park alanlarını ağaçlandırma çalışmalarına geçen haftalarda başladık. Belediye Kadın meclisimiz de bu çalışmalara katkıda bulunmak ve fidanları toprakla buluşturmak için biz de varız dediler. Yaklaşık 1200 metrekarelik park alanımızın ağaçlandırma çalışmasını Uçhisarlı bayanlarımızla gerçekleştirdik. Park alanının yürüyüş yolu ve diğer peyzaj çalışmalarını da en kısa zamanda tamamlayacağız. Kasabamızda ağaçlandırılmayan park alanımız kalmayacak." dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uçhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title