Haberler

Uche'nin Kuzeni Küçükşapçıspor'da

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Nijeryalı Uche Okechukwu'nun kuzeni Justin Orji, Balıkesir 1. Amatör Lig takımlarından Küçükşapçıspor'a transfer oldu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Nijeryalı Uche Okechukwu'nun kuzeni Justin Orji, Balıkesir 1. Amatör Lig takımlarından Küçükşapçıspor'a transfer oldu.

Havran Belediye binasında yapılan imza töreninde konuşan belediye başkanı Emin Ersoy, Balıkesir'in Havran ilçesinin takımı Küçükşapçıspor'un geçen sezon 2. Amatör Lig'de şampiyon olarak 1. Amatör Lig'e yükseldiğini hatırlattı.

Yeni sezon da takımın hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Ersoy, "Bu çerçevede takımımız 1993 ile 2002 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Nijeryalı Uche Okechukwu'nun kuzeni Justin Orji'yi transfer etti. Bu transfer Havran tarihinde bir ilk olmakla birlikte özellikle bir mahalle takımının yapması da daha ilgi çekici" dedi.

Ersoy, transferde emeği geçenleri kutlayarak, "Küçükşapçıspor Kulübü tıpkı Antalyaspor gibi ses getiren transferler yapmakta. Ben bu yıl bir üst lige çıkacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Küçükşapçıspor Kulübü Başkanı Bülent Dağdeviren ise Justin Orji'nin Türkiye'de geçen sezon Yozgatspor forması giydiğini anımsatarak, "Özellikle mahalle takımına transfer olması kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı. Justin Orji bizim gücümüze güç kattı. Maçlarımız bundan sonra daha güzel ve zevkli geçecektir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Orji,  kendisini Küçükşapçısporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA / Yerel

Uche Okechukwu Fenerbahçe Emin Ersoy Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title