Haberler

Uçar, Vekaletini Kızılay'a Verdi

Türk Kızılay’ı Zonguldak Şube Başkanı ve yönetimi AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar’ı makamında ziyaret ederek kurban vekaleti istedi.

Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı ve yönetimi AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'ı makamında ziyaret ederek kurban vekaleti istedi.

Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube başkanı ve yönetimi Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'ı makamında ziyaret ederek kurban vekaleti istedi. Ziyarette konuşan Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar'ın talimatıyla böyle bir çalışma başlattıklarını ifade eden Aygün şunları söyledi:

"Kızılay yönetim kurulu olarak AK Parti il başkanımızı hem ziyaret hem de genel başkanımızın Ankara'da başkanımızı ziyaret ederek Başbakanımızdan kurban vekaleti aldılar. Bizde genel Başkanımızın talimatı ile illerde Anadolu'da il başkanlarımızı ziyaret ediyoruz hem bayramlarını kutluyor hem de vekaletlerini alıyoruz biz bunu bu sene başlattık. İnşallah geleneksel hale getireceğiz. Önümüzdeki seneden itibaren tüm başkanlarımızdan vekalet alacağız. Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ise "Kurban Bayramı arifesinde ziyaretimize gelen Kızılay Dernek Başkanı Nihat Aygün ve ekibine teşekkür ediyorum. Bayram öncesinde yaptıkları ziyaretin ayrı bir anlamı var kurban vekaleti alıyorlar. Türk Kızılay'ın tüm Türkiye'de ve yurtdışında önemli faaliyetlerine şahitlik ediyoruz. Burada emeği olan katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Kurban bayramı arifesinde bizde il Başkanı olarak vereceğiz. Bu destekçilerin çoğalmasını bekliyoruz. Bu yapmış oldukları çalışma kurban bayramında ihtiyaç sahibi vatandaşlara kavurmaların dağıtılması ile de bu vatandaşlara ulaşmasında vesile oluyorlar. Bundan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Kurban Bayramı arifesinde tüm herkesin Kurban bayramını kutluyorum" dedi .

Konuşmaların ardından Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün tarafından Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'a vekalet makbuzunu takdim etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamdi Uçar Zonguldak Ak Parti Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title