Haberler

Uçar'dan Fatsa Çevre Yolu Açıklaması

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Çevre Yolu projesinin ilçeye kazandırılacak en önemli projelerin başında yer aldığını söyledi.

Şehir geçişi kapasitenin bugün ve yakın gelecekteki trafik koşullarında yeterli olamayacağının tespit edildiğini belirten Başkan Abdullah Uçar, "Fatsa Çevre Yolu'nda yapım ihalesi öncesinde çalışmaların başlaması için ilk tarihi adım olan proje etüt ve danışmanlık hizmet alım ihalesi 18 Ocak'ta yapılacaktır. Hemşerilerimizi özellikle çevre yolunun geçiş güzergahı ile ilgili teknik olarak bilgilendirmek istedim. Çevre yolu projesi yaklaşık 22 km civarında olup, Ünye ilçemize bağlı eski Kızılca Kese Mahallesi yol ayrımının 500 metre gerisinden Kavaklar Mahallesi mevkiinden Samsun- Ordu kara yoluna yatay konumda başlayıp Kavaklar Deresi köprü yapımı sonrasında tünel başına kadar bitimi gerçekleşecektir. Yapıldığında ülkemizin en uzun tünellerinden biri olma özelliğine de sahip olacaktır. T-1 tünelinin geçtiği yer ise Fatsa ilçemizin Başköy, Yapraklı, Sazcılar Mahallesi ve Ayazlı Mahallesi'nden sonra yol güzergahında Kumru-Korgan yolunun 3.3 kilometresinde bir köprülü kavşak bulunmaktadır. T2 tüneli Kaleönü Mahallesi olup bitimi Meşebükü Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin 850m uzunluğunda olacaktır. Devamında yol güzergahı Çamaş-Çatalpınar -Aybastı yol güzergahında ise farklı seviyeli kavşak ve Bolaman Irmağı üzerinde yapılacaktır. T3 tünelinin geçtiği yer ise Konakbaşı Mahallesi'nden geçmekte olup, daha sonrasında Ilıca Irmağı üzerinde bir adet köprü ve farklı seviyeli kavşak mevcut olması muhtemeldir. Çevre yolunun Bolaman Gölbaşı Mahallesi'nde başlayıp Samsun-Ordu kara yoluna yatay konumlu bir şekilde 500 metre içeriden geçen Fatsa Anadolu Lisesinin arkasından ilerleyen ve Ordu-Perşembe yol ayrımının birinci kilometresinde sona eren T4 tüneli 2974 metre ise yol güzergahı olarak projelendirilmiştir. Toplam uzunluğu 10 bin 180 metre olan 5 adet tünel, toplam uzunluğu 400 metre olan 3 adet köprü, 5 adet farklı seviyeli kavşak, 1 adet köprülü kavşak, özel yapılar dışındaki proje uzunluğu ise 11 bin 124 metredir. Proje uzunluğu toplamı ise 21,7 kilometre olarak hesaplanmıştır. Çevre yolumuz Fatsa ilçemize hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Samsun Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title