Haberler

Uçar: "Ak Parti Yaptığı Hizmetlerle Tarih Yazdı"

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, "Partimiz 14 yılda yapmış olduğu hizmetleri ile halkın gönlünde tat kurdu ve bugünlere kadar başarısını sürdürmeye devam etti" dedi.

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, "Partimiz 14 yılda yapmış olduğu hizmetleri ile halkın gönlünde tat kurdu ve bugünlere kadar başarısını sürdürmeye devam etti" dedi.

Başkan Abdullah Uçar yaptığı açıklamada, "Türk siyasi hayatımızda bir milat olan ülkemizin ve milletimizin hizmetinde sarsılmaz bir inançla çalışan partimiz Ak Parti, 14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kuruldu. Bugün 15. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Başta liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a ve emeği geçen her kademedeki AK kadrolarımıza ve her zaman destek veren aziz milletimize şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Uçar açıklamasını şöyle tamamladı: "Bu davanın bir neferi olmaktan her zaman gurur duydum, onur duydum. Yıllar sonra gelecek nesillere hayatımın en güzel yıllarında kurucu Başkanımız-Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesinde ben de bir neferdim diye gururla anlatacağım. Bence tüm partililerimiz kendisiyle gurur duysun. AK Parti'nin 15.Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title