Haberler

Uçakta Emniyet Kemerini Takmayan Bülent Ersoy Başına İş Açtı

Güncelleme:

Diva hakkında, geçen ocak ayında THY'nin Antalya-İstanbul seferi sırasında emniyet kemerini bağlamamakta direnip uçuşu geciktirdiği iddiasıyla dava açıldı.

Sanatçı Bülent Ersoy hakkında, geçen ocak ayında Türk Hava Yolları'nın (THY) Antalya- İstanbul seferi sırasında emniyet kemerini bağlamamakta direnip uçuşu geciktirdiği iddiasıyla dava açıldı.

SAYGISIZLIK YAPMADIM DEMİŞTİ

Konuyla ilgili daha önce basın toplantısı düzenleyen Bülent Ersoy, olay sırasında hostese ya da yolculara saygısızlık yapmadığını belirtmişti.

Ersoy, kemer takmamasının nedenini şöyle açıklamıştı:

Yıllar önce Adana'da trafik kazası geçirdim. Emniyet kemeri karnımın yarılmasına, iç organlarımın dışarı çıkmasına neden oldu. Dolayısıyla yıllardır bu fobiyle yaşıyorum. Uçakta kabin amirine de durumu anlattım, 'Yardımcı olur musunuz?' dedim. Kaptana sormaya gitti, dönüşte 'Bağlanması şart' sözünü tekrarladı. Bir kez daha bağlayamayacağımı ifade ettim. Çünkü sorun sadece fobi değildi. Böbrek taşı rahatsızlığımdan dolayı kasıklarımda dikiş var. Yaralarımın iyileşmesi için de tedavi ediliyorum. Bu açıklamam bile ikna edici olmadı.

"YOLCULARA DA KİBARCA İZAH ETTİM"

Olay yaşandığı sırada uçağın pistin çok başında olduğunu kaydeden Bülent Ersoy, şöyle devam etmişti:

Kaptan 'Dönüyoruz' dedi. Uçaktan inmedim, zabıt tutturdum. 15 dakikalık gecikme oldu, sonra ek kemer getirdiler, bir şekilde bağlandı. Bu arada arka taraftaki insanları duydum, 'Böyle şey olur mu? Ayrıcalık bu' falan diyorlardı. Kalktım ayağa, kibarca izahatımı yaptım, sağlık sorunlarım olduğunu söyledim, gönüllerini aldım. Ama perdenin hemen arkasında şişmanca bir beyefendi 'Sağlık sorununuz varsa uçağa binmeseydiniz' dedi. Ona tekrar böbrek taşı hastası olduğumu, dikişlerimin bulunduğunu anlatmaya çalıştım ama tavrını sürdürdü. Bunun üzerine 'Aynı dili konuşmuyoruz' diyerek yerime oturdum. Olay bundan ibaret. Ortalığı dağıtmam, rezillik çıkarmam gibi bir durum olsa, bu da tutanaklara geçerdi. Kimseyi rahatsız etmedim, halka o şekilde davranmadım, halkımız her şeyin üstündedir."

İLK DURUŞMA 21 OCAK'TA

Antalya 18'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada Bülent Ersoy, 'sağlık sorunlarını gerekçe göstererek emniyet kemerini bağlamayarak uçağın yaklaşık 1 saat gecikmeli kalkmasına neden olmak ve kişilerin huzur ve sükununu bozmakla' suçlanıyor. Bülent Ersoy hakkında 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istenen davanın davanın ilk duruşması, 21 Ocak günü yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Türk Hava Yolları Bülent Ersoy İstanbul Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (60)

EŞŞEKCi iSMAiL:

Gorgusuz goril

18
5
yanıtYanıtla
ZZZZZZZ:

RAHATSIZSAN ÖZEL ARABANA BİNERSİN ŞOFÖRÜN SENİ GÖTÜRÜR MİLLETİN 15 DK SİNİ ALMAYA NE HAKKIN VAR?

21
0
yanıtYanıtla
bodo:

ulan bu yaratik genemi haber oldu

20
1
yanıtYanıtla
oflu hasan:

abi sunun tipe bak ya allahin gucune gitmesin ama. . . tayyibin silluetinden beter

5
12
yanıtYanıtla
Siirtli Mobil-ANDROID:

kemer takmak istemiyorsa boğazına idam ipini takın öldürün gitsin bu kadar basit.

5
11
yanıtYanıtla
keko:

orman yaratigi

12
3
yanıtYanıtla
İNSAF:

Ben olsam hemen kendime uçak alır kemer falan takmadan uçarım. Para mı yok?

14
0
yanıtYanıtla
turul tokmak:

Tipe bak amazon gorili gibi, salla o arabayi bayir asa ya

13
0
yanıtYanıtla
XMobil-IOS:

Su igrenc mahluku tiksinlar iceri

12
1
yanıtYanıtla
sinan:

orangutan sndım bir anda korktum belgesel izliyorum sandım

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title