Haberler

Uçak Krizi Sonrası Rusya, İstanbul'daki Avrupa Şampiyonası'na Katılmayacak

Güncelleme:

Rusya Sambo Milli Takımı, 4-7 Aralık tarihlerinde İstanbul'da yapılacak 2015 Avrupa Şampiyonası'na katılmayacağını açıkladı.

Ruslar'ın geliştirdiği bir spor dalı olan samboda 2015 Avrupa Şampiyonası, 4-7 Aralık tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak. Rusya Sambo Federasyonu, futbol takımlarının Antalya kamplarını iptal etmesinden sonra Türkiye'deki organizasyona da katılmayacağını duyurdu.

TÜRKİYE'YE GİTMEYECEKLER

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dünya Sambo Federasyonu Onursal Başkanı.Rusya Sambo Federasyonu Başkanı Maxim Borisov, yaptığı açıklamada, yaşanan son olaylar sonrası Türkiye'ye gitmeme kararı aldıklarını söyledi.

MODERN SAVAŞ SANATI

Judo ile güreşin karışımı bir spor dalı olan sambo, 1920'lerde Sovyetler Birliği ordusunda modern bir savaş sanatı olarak geliştirildi.

PUTİN ONURSAL BAŞKAN

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dünya Sambo Federasyonu'nun Onursal Başkanı. Kara kuşak judocu olan Putin, fırsat buldukça sambo yapıyor. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rusya Federasyonu İstanbul Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (127)

türk2:

bir türk olarak rusyayı destekliyorum, çünkü devlet hem halkını tehdit etti hem de iç savaş çıkardı. beyaz toroslarını onlara döndürecekler ve mutlaka kim sebep olduysa ki ortada zaten cezalandırılacaklar elbette. güzelim ülkeyi tehditle sindirmeyle bu hale soktular. hani demokrasiden bahsediyordunuz. hastasınız hastaaaaa

8
26
yanıtYanıtla
kapak:

o zaman git orda yaşa pislik türk olduğun şüpheli

yanıt8
yanıt2
turkiyeli turk:

sayin putin 25 yildir sadece hayat kadinlari gonderdiniz dunyanin hertarafina halende gondermektesiniz once kendi kadinlariniza sahip cikin sonra kabadayilik yaparsiniz. sizden kim hayir gormusku biz gorelim.

26
6
yanıtYanıtla
kaan:

ermeni oldunuz, lgbt oldunuz, pkk lı oldunuz, ee tabii ki şimdi de rus yanlısı olmanız süpriz olmadı

23
7
yanıtYanıtla
gerçrkler acıdır can acıtır:

ay çok üzüldüm ne olur gel sensiz olmaz

17
11
yanıtYanıtla
turkishman:

biji serok putin. . putinin gücünü göreceksiniz. . .

6
22
yanıtYanıtla
Vatansever:

Düşmana gerek yok sizin gibi karaktersizler varken.

yanıt15
yanıt3
harun:

tv den izlersiniz napak. . .

22
5
yanıtYanıtla
ari:

e rus ucagini dusurmeden dusunucektin turkiye artik katlanicaksin bunlara

2
25
yanıtYanıtla
Alaycı:

kelebek gibi uçup arı gibi soktuk daha ne konuşuyorsun :)

yanıt9
yanıt1
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title