Haberler

Uçak Krizi, 'Da- Evet' Demeye Engel Olamadı

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan 'uçak krizi'ne rağmen Karslı Remzi Bayrambey, tanıştığı Rus vatandaşı Nastya Anastasia ile dünya evine girdi.

Kars Belediyesi'nde kıyılan nikahta Rus gelin Nastya Anastasia'ya, nikah memuru Ramazan Cengiz'in söyledikleri tercüman tarafından aktarıldı. Cengiz'in, "Remzi Bayrambey'i eş olarak kabul ediyor musunuz?" sorusuna Rus gelin Anastasia, önce kendi dilinde 'Evet' anlamına gelen 'Da' diye ardından da 'Evet' diye bağırdı. Türkiye'ye gelin geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen 26 yaşındaki Nastya Anastasia, "Türkiye ile Rusya arasında yaşanan 'uçak krizi' aşkımıza engel olamadı. Ben umut ediyorum ki bu gerginlik düzelecek. Çünkü bu böyle kötü kalmaz ve daha iyi olacak" dedi.

Kars'ı çok beğendiğini ve özellikle tarihi yapıların güzelliklerinden bahseden Nastya Anastasia, "Eşim Remzi ile Türkiye'de yaşama kararı aldık. Türk yemekleri ve özellikle Kars yemekleri çok güzel, çok seviyorum. Çayınız da çok güzel. Türk yemeği yapmayı bilmiyorum ama e yakın zamanda kayın validemden öğreneceğim. Türk düğününü daha önce hiç görmedim ancak televizyonda izliyorduk ama şimdi benim düğünüm oldu. Çok heyecanlandım ve çok mutluyum" diye konuştu.

Nastya Anastasia ile 3 yıl önce turizmcilik yaptığı Antalya'da danıştığını vurgulayan 38 yaşındaki Remzi Bayrambey ise "Onu çok seviyorum. Evlilik teklifime 'Evet' deyince memleketime geldik, nikahı kıydık. İkimiz de Antalya'da turizm işiyle uğraşacağız. Umarım Rusya ile aramızdaki gerginlik fazla sürmez" dedi. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kars Belediyesi Antalya Türkiye Rusya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title