Haberler

Uçak Çekildi, Yol Trafiğe Açıldı

Restoran yapılması amacıyla Atatürk Havalimanı’ndan çıkartılan uçak, uzun uğraşlar sonucu yoldan çekildi.

Restoran yapılması amacıyla Atatürk Havalimanı'ndan çıkartılan uçak, uzun uğraşlar sonucu yoldan çekildi. Havalimanı trafiği de uçağın çekilmesiyle normale döndü.

İsviçre'de yaşayan Cemil Çıtak, kardeşi Cesur Çıtak ile beraber 2013 yılında 'uçan dev' olarak tanımlanan ve servis dışı olmuş Airbus 300 tipi uçaklardan birini satın aldı. O tarihten itibaren havalimanında bulunan uçağın Dünya Ticaret Merkezi'nin bahçesinde restoran olarak kullanılmasına karar verildi. Bir taşıma şirketiyle anlaşan Cesur ve Cemil Çıtak kardeşler dün gece 22.30'da uçağı bir çekici vasıtasıyla hareket ettirilmeye başlandığını ifade etti.

Ancak uçağı taşıma süreci beklendiği gibi olmadı. Uçak sahibinin iddialarına göre taşıma şirketi uçağın ilerlemesi gereken yoldan çıkarılarak yolu kapadığını söyledi. Uçağı satın alan Cemil Çıtak ve Cesur Çıtak kardeşlerinin sahibi olduğu Skyport Gıda A.Ş.'nin Ceo'su Şeref Aygün taşımada yaşanan gecikmenin planlanmadığını söyledi. Aygün, "Bu uçağı taşımanın sorumluluğu bize ait değildir. Bu gecikme bizim anlaşma yaptığımız taşıma şirketinin sorumluluğundadır. Tabiki bu işletmenin sahipleri olarak üzüntülüyüz. Bavullarla insanlar uçaklarına yetişmeye çalışıyorlar. Hiç düşünülmemiş bir gecikme. Sorumluluk tamamen taşıma şirketine aittir." dedi.

Cesur Çıtak ise yaşanan aksaklıklardan dolayı İstanbul halkından özür diledi. Uçak uzun uğraşlar sonunda Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralanan bölgeye çekilirken, yol temizlik çalışmasının ardından trafiğe açıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dünya Ticaret Merkezi İsviçre Çıtak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title