Haberler

Uçağın, Rahatsızlanan Yolcu İçin Paris'e İnmesi

Türk Hava Yolları'na (THY) ait New York-İstanbul seferini yapan uçakta rahatsızlanan yolcuya ilk müdahaleyi yapan Dr. Eren Yıldız, "Hastanın durumu çok iyi değildi ama okyanus üzerinde olduğumuz için çok fazla bir çaremiz yoktu.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait New York-İstanbul seferini yapan uçakta rahatsızlanan yolcuya ilk müdahaleyi yapan Dr. Eren Yıldız, "Hastanın durumu çok iyi değildi ama okyanus üzerinde olduğumuz için çok fazla bir çaremiz yoktu. Elimizdeki imkanlarla bir şeyler yaptık" dedi.

Eşi emekli Vali Süleyman Oğuz ile seyahat ederken rahatsızlanan Dilek Oğuz için Paris'e inen New York-İstanbul seferini yapan uçak, hastanın tedavi altına alınmasının ardından Atatürk Havalimanı'na geldi.

Hastaya uçakta ilk müdahaleyi yapan Dr. Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, rahatsızlanan yolcunun geçmişten gelen bazı hastalıkları olduğunu söyledi.

Yolcunun bulantı ve kusmanın dışında göğüs ağrıları da yaşadığını belirten Yıldız, şunları anlattı:

"Hastanın durumu çok iyi değildi ama okyanus üzerinde olduğumuz için çok fazla bir çaremiz yoktu. Elimizdeki imkanlarla bir şeyler yaptık. Daha sonra hastanın durumunun daha da kötüleşmesi üzerine Paris'e indik. İlk başta basit bir bayılma gibi görünse de aslında gizli bir kalp krizi olabileceğini düşündük. Zaten Fransa'da da doktorlar ilk müdahalede doğru olabileceğini düşündü."

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Eren Yıldız New York Paris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title